biteback

Komentāri

biteback

etebazile

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
luuk kaada nakts pagāja. Pēc visa sāku piekrist cilvēkiem, kuri saka , ka es nedomāju par sevi. Es gan nezinu kas tā ir par putru.. putru, kurā centies vilkt ārā citus, bet aizmirsti to, ka arī sevi nedrīkst nogremdēt. Sajūta, ka pie visa pielieku savu roku... varbūt arī viņam jāsāk pielikt savējā... jo man sāk zust spēki.. un vēl vismaz priekš tā cik daudz sevi atdodu.. varētu pretī saņemt taisnību un tā lai nav noslēpumu.. .lai stāsta kas stāstāms nevis atkārto, ka to būs grūti saprast. .un pat ja tas stāstāmais mani aizvaino vao sadusmo. .ko tāpat īsti nemana.. vismaz no malas.. to redz tikai acīs.. iun redz ka trīc vian kaaja no nesaprašanas. un redz to ka acis spīd un bļauj lai tikai atstāj vienu, lai var drusku paraudāt. .viegli paraudāt .-viena pati.. bez neviena kuram gribas palikt apakšā savu plecu . Var redzēt veel tā.. tā ka no rokām pret galdu koolas , alus un ruma pudele nevis tiek nolikta.. bet iedziita galdā kā truls naziz. ..
tā nu vakar man gāja.. .kad vinjs sāka stāstīt atkal to no kā es baidos.. jo es nemāku dzīvot tādu dzīvi kā viņš.. .Es vienkārši pēc visa sagaidīju kamēr viņš aizmieg. .uzviku drēbes.. , noslaucīju asaras.. un paņēmu savus pēdējos divus latus.. lai aizietu uz kādu laiku prom. izgāju pa durvīm. .uzreiz vecrīga. .turpat pie skolas izvelku savu cigareti un dodos tālāk.. aizgaaju uz frančiem.. tur pilns nekā. .negribu tur palikt. Aizgaaju beigās uz savu pirmo ballīšvietu. .pie doma laukuma. .bārmeņi jau sveicina, jo sen tur nebiju bijusi. .sagrabinu naudu vienam alinjam. .un noeju lejaa pie biljard galda.. sēžu mīkstajā atzveltnē iespiedusies viena pati. kaut ko gaidu, bet nezinu ko. Ieraugu meitene. .sēž.. prasu ko vinja viena. .-nav vinja viena. .gaida savu puisi. .. .sēžam visi triis runājam. protams izkratu svešiem cilvēkiem to ko laikam jākrata uz zemes. vinji nopērk man otro alinju u piedāvā roozā tableti. Lepojos, ka pat visnepierastākajā dzīves brīdī es tabletei atbildēju. .no tā jau viss sākas.. un teicu nē, paldies. Viņi bija ar mani un aizgāja.. Tad nāca itāļi. .runāju angliski tiešām labi.. vismaz vakar. . . tie centās aizvilkt mani uz viesnīcu.. pff teicu ka mans boy mani gaida mājās. .un ka vinjs nemaz nezin ka nēsmu tur .
plkst. 5:30.. ienāku pasta ielā.. uzeju augšā.. klusām atslēdzu durvis. .ieraugot vinju atkal notek viena , divas asaras.. noģērbju drēbes un klusām ieritinos blakus. . paņēmu viņa roku ar cērību- viss būs kārtībā.

Visam jau apakšā guļ cerība. un kas šodien ir pa dienu? es pateikšu/ ir 22 datums- triis mēneši. ir pagājušaass 13 nedēļas un ir piektdiena. To izskaitīja viņš.. ar teikumu ka šodien mums jaabuut vienam priekš otra. un no manas puses.. šodien jāskatās nevis vienam uz otru , bet vienā virzienā .

kaimiņiene man šodien pateica lai dievs mani svētī.. ..! :) Visu var atrisināt uz labas nots.

pesimists redz tumsu tunelī. Optimists gaismu tuneļa galā. Reālist redz, ka tunelī strauji tuvojas vilciens. Un tikai mašīinists redz trīs mudakus kas sēž uz sliedēm.


vismaz vinjs nožēlo. nezināju ka man ir raksturs.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Powered by Sviesta Ciba