biteback

Komentāri

biteback

etebazile

enter enter skip skip skip ai rrrrrrr control c shift alt control alt delite insert insert num lock

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
vesela nedēļa apritējusi tur. Kā nu mēs viņu tur nosaucām.. par vietu kur visi dzīvo zaļi. - Zaļenieki. Jā... kājas nodancotas.. uun prieks laikam par to ka spēju dzert tik maz alu. vesela nedēļa un pa visiem vakariem kopā tik kādi 10. .. atceroties pagājušo gadu kā mēs sēdēj;am aiz koj;am un dzērām neatļautu alko kā šņabi.. .hih. .šogad ne prātā nenāca ko tādu darīt. Priecīgi ka tik daudz ko paspēju iegūt tās nedēļas laikā. .gan viskaut ko jaunu uzzināt, gan arī atkal satikt. .nee tikai tuvaak un tuvaak iepazīt.. un pierast pie saviem draugiem tiem kas tur :)
tas taa diivaini bet šīs nometnes ir taadas kaa nereālas ģimeniskas nometnes.. jo tiekamies jau mees visu gadu bet tikai tur ir taada sajuuta ka tie ir tavi labaakie draugi:)
Jā protams visu nometni man pietruuka arii tas kas ir palicis riigaa. .varbuut jaau vareetu nemaz uz to riigu nebraukt vieniigi matiiss ir as kurš ļoti pietrūkst.
mm.. vakar tik stulbi sajutos.. kārtējais atgādinājums par to. .ko nevajag atgaadinaat. .jo es taapat atceros.. un nemaz nepriecājos ka taa ir.. nee nu es jau enmaz nevaru priecāties vai nepriecāties.. bet . .tas laikam ir vieniigais kas mani speej taa bieži sagruzīt un saskumdinaat. .vieniigaa lieta no vinja. ha

Nu ja.. tas kaadu izraai uztaisiijaam iekš 3*3 bija perfekti. .tik labu ka pat galvenie vadiitaaji un taa saucamaas nometnes pamatliceejas bija aizkustinaati liidz asaraam.. un staasveet atkal uz skatuves kaut vai tajaa mazajaa lomaa.. bija jauki. Sen nebiju staaeejusi uz taadas.. skatuves.. kuru nezinu. Vienmēr jau bija tādas iespēlētas.. gan kolektiiva, gan telpas ziņā. .

Špvakar jau gribeeju satikt. un kaa veel. Vakatr likās ka jau skaitu stundas liidz atbraukšu uz riigu, bet šķiet ka paskaitīšu veel kādas 24.
iedzeršu varbūt kādu vīnu kopā ar kādu jauku draudzeni un šonakti pavadīšu savaa gultā zem savas segas.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Powered by Sviesta Ciba