Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

8. Aug 2006

08:44

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

"10 gadu laikā to amerikāņu skaits, kas strādā atvaļinājuma laikā, gandrīz dubultojies. Pilnvērtīgi baudīt atpūtu viņiem traucē vispirms jau portatīvie datori, tad mobilais telefons, personīgais dators un pārnēsājamie plānotāji."

Man joprojām nav personiskā mobtela, gan jaatzīst ka kompanī phone pieļauj arī personālijas, pat diezgan daudz personāliju. Laptopa privāti man arī nav (pagaidām iztieku bez browsēšanas dajebkur, kā arī vietas ekonomijas dzīvoklī jo pagaidām tās pietiek), kompānijas laptopa arī nav jo tad ir jāatsakās no desktopa (stulbi ? bet nēsāt laptopu šurpu turpu neredzu jēgu), ja reizi gadā ievajagas paņemu dežūrējošo ar gprsu. PDA vietā iztieku ar papīra blociņiem, kuri iztur mūsdienu nervozo ritmu, ā un reizēm lieku telefonam atgādināt par to ko nevajadzētu palaist garām.

Gadās kautko padarīt vakaros vai brīvdienās, bet atvaļinājums - eto svjatoje ! Un atlicis mazāk par nedēļu. Pēc pirmajām divām likās, ka bijušas jau četras un vēl tikpat palicis. Droši vien arī mūža galā secini, ka tas beidzies tikpat negaidīti kā atvaļinājums. Esmu jūs brīdinājis :)

(ir doma)