Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

17. Aug 2017

14:18

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

esot pilsētā, apmeklēju nevainīgo kafijotavu blaumaņa ielā. itāļu grauzdējums nav mans mīļākais žanrs, bet ko nedarīsi redzesloka uzturēšanai.
tātad, iznācu ar smaidu sejā, un ~1/2 no tā bija no apziņas, ka mājās es gatavoju tikpat labu un labāku espreso.
uzreiz jāatzīmē fakts, ka ar smalkajām k-30 dzirnām viņi (viņas, ja esam precīzi) sasniedz cēlākus mērķs, kā savulaik pieminētajā krasta ielas lido.

turpat ir apskatāma reiz pieminētā illy lielā (salīdzinot ar mazumtirdzniecībai domāto) kafijas skārdene, ko itālijā uzstellē tieši virsū uzpariktei, nebārstot pupas apkārt un riņķī.

maksājot par niecīgo kafijas daudzumu, kas pirmajā brīdī šķiet absurds darījums, jāatceras, ka espreso gadījumā tas ietver arī izdevumus aparāta amortizācijai un apkopei, kādreiz arī remontiem.
mājās jūsu aparāts var maksāt 10x mazāk, jo tam nav jādarbojas 12-15st. no vietas un jāgatavo simtiem dzērienu diennaktī, tāpat retāk ir jāveic daļējā un pilnā tīrīšana, bet princips nemainās un tas ir visai tālu no superautomāta bezrūpīgās kafijas koncepta. pamēģiniet to mājās un varbūt nekad vairs neuzdosiet šo jautājumu.

(ir doma)