Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

10. Apr 2017

00:54

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Ir, ir cilvēki, kuri uzpilda lietotās kafijas kapsulas, lai arī ņemšanās ir pārpārēm. Ir pat entuziasti, kuri no ķīniešiem pērk vairākkārt lietojamās kapsulas ar atbilstoša diametra tamperi - tā vietā, lai to pašu procesu veiktu ar normāla izmēra, nevis leļļu namiņa spēļlietiņām. Tāpat ir cilvēki, kuri ber kafiju papīra salvetē, lai to izmantotu padu (spilventiņu?) aparātos, nu šeit vismaz process ir ātrāks un visu šmuci var ātri izmest, t.i. izpaliek taras tīrīšana.
Gadījumā, ja kāds ir ieinteresēts šajās darbībās, jotubs ir pilns ar How To Reuse Coffee Pods/ESE pads. Gribu brīdināt, ka nevaru uzņemties atbildību par iznākumu, par jūsu veselību vai pat dzīvību, bet kā informatīvu materiālu - iesaku.

Protams, pasaule iet pa riņķi - pirms gadiem 20 mēs arī mēģinājām vairākkārt izmantot kafijas filtrus - tie bija vai nu dārgi, vai sagādnieks tos nebija nopircis. Ejot uz darbu, cerēju ierasties tajā brīdī, kad kāds būs izmazgājis vakardienas brūvējuma paliekas un piestartējis jaunu procesu, vēlams - ar nesen atvērtu kafijas paku. Toreiz tā arī nesapratu skandināvu grauzdējumu (zilās maxwell pakas likās skābas, tagad skābums ir pieņemts kā viena no kaf. garšas sastāvdaļām), šķiet, esmu pieminējis ka skandināvi aplauzās mūsu tirgu ar saviem grauzdējumiem un nācās izgudrot Baltic blend - to, kas mūsu patērētājam labi pazīstams kā sarkanais merrild; vietējā publika pieprasīja, lai kafija ir tieši rūgta un to mēs arī dabūjām. Rūgts!

(ir doma)