Prof. Biezpientaures pētījumu centrs - Komentāri

25. Sep 2016

[info]biezpientaure

23:11

September 23, 2016

The Vatican's Congregation for the Causes of Saints has announced has issued new rules governing the medical boards that investigate reported miracles in connection with the causes of candidates for beatification and canonization.
...
The new rules require that at least 5 medical experts out of a 7-member board, or 4 out of a 6-member board, approve the certification of a miracle.
....
The rules also specify that medical experts who are consulted about miracles must be paid only by bank transfer.
...


Bērniem ir raksturīga mitoloģiskā domāšana apmēram līdz 10-11 g.v. un uz vecumu cilvēki mēdz atgriezties pie tās, vairums gan ar reliģisko piesitienu. Var saprast - bailes no nezināmā, pārdomas par pagājušo un gluži vienkārši ar novecošanu saistītās grūtības izloka apziņu ne sliktāk kā artrīts locītavas. Bet tas, ka pieauguši ciilvēki nopietni ir iekšā tajā sistēmā, es domāju tos, kuri nav tiešā labuma guvēji - lūk, atvainojiet. Mēs, cilvēki, kā civilizācija esam ļoti nepilnīgi. Protams, protams - mēs pieaugsim un iespējams, pat nobriedīsim, un es nevainoju reliģiju ka tā slikti ietekmē cilvēkus. Nē, viss ir pašos cilvēkos un ja nebūtu reliģijas, cilvēki radītu citu sistēmu, kas ļauj pārlikt atbildību par savām izvēlēm uz citiem.

Read Comments

Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..