Prof. Biezpientaures pētījumu centrs - Komentāri

6. Jun 2015

[info]biezpientaure

01:11

Nu lūk, esmu klubā. Klubā, kura biedri ir runājuši ar homofobiem. Vispār jau man nav skaidrs, kādiem īsti kritērijiem jāatbilst, lai skaitītos tieši homofobs, un kad ir varbūt homoheiteris un kad fobs, un kur tieši ir robeža. Bet tā ir lirika. Tātad, arguments ir sekojošs - homoseksualitāte esot modes trends. Lai arī pats ne pārāk orientējos visās tajās teorijās, vai cilvēks tāds piedzimst vai kādā brīdī izdara izvēli, bet manā izpratnē HS automātiski nenozīmē izvirtušus tipus bez morāles principiem vai pedofīlus, kas vispār ir atsevišķa kategorija un nebūtu saucami par HS. Izvirtis tips viegli var būt jebkuras orientācijas, dzimuma un izcelsmes cilvēks.

Nu tad tā, būt par HS ir vienkārši modīgi. Cilvēks lasa kautko, vai skatās kino un saprot, ka sava dzimuma partneris ir nemoderni. Sanāk, ka izvēloties visvairāk pirkto telefonu, jau tiek sperts pirmais solis? Vispār man ir grūtības ar apjēgu, ko īsti nozīmē būt modernam. Varbūt sarkans auto un mīļākā pēc 40 gadiem arī ir moderni, bet...paga....kāpēc mīļākā? Uzreiz mīļāko vajag!

Visa saruna atgādināja ineta komentārus par rietumu ietekmi, par lienošo propagandu, kas saindē prātus un sašķiebj morāli. Ņevinovataja ja, eto ona - propaganda! Agrāk vainoja čigānus, ka hipnotizē, liekot pirkt džinsus ar vienu staru un to pašu īsu, tagad - rietumi. Ja kāds rakstītu, ka mob. sakaru torņos ir arī citi raidītāji, kuri domāti tieši cilvēku pārprogrammēšanai un padarīšanai par zombijiem, par HS, par vienalga ko - gan tak ticētu. Un šo teoriju apstiprinātu neapgāžams fakts - daži neuzpirkti ārsti joprojām iesaka maziem bērniem nedot telefonus, bet protams, viņi nevar atklāt īsto iemeslu, tāpēc to pamato nu tā kā to pamato. Bet ja internetā ir publicēts derīgs vilcienu saraksts, no tā izriet, ka viss pārējais internetā arī ir patiess. Jūs zināt - ir tādi saiti, kuros tieši tagad, pirms pasaules bojāejas, var izlasīt visu balto patiesību. Jo ir pienācis laiks. Visiem zināt. Patiesību.

Pēc sarunas ir apjēga, atkal - cilvēks visbiežāk ir gatava viedokļa meklētājs un nesējs. Cilvēki izvēlas, nosacīti, kuru komandu, kuru frontes līniju atbalstīt un aiziet. Nikon/Canon, MB/BMW, Ukraina/Krievija, un viss notiekās. Ja es gribētu mainīt nodarbošanos, man būtu divas intereses - vēsture vai masu psiholoģija, abas ietekmē viena otru. Kā organizējas šie dīvainie kukaiņi, kā tie izvēlas pūzni, cik daudz ir gatavi izturēt dzimtā pūžņa vārdā, pie kādiem nosacījumiem tie maina savu izvēli, vērtību un sociālās hierarhijas un to līmeņi, un tamlīdzīgi jautājumi. Aizraujošāk par šo būtu vienīgi astrālā dzīvojošo pētnieku klubs, tie laimīgie kuri atmin Visuma mīklas un būvē hipotēzes par visa esošā rašanos. Tātad, izvēle starp izplatījumā klaiņājošiem akmens blāķiem vai šos veidojumus apdzīvojošām sporām.

Read Comments

Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..