Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

16. Jun 2006

21:30

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Nu redz kā, RS padeva silto ūdeni pat 7 stundas pirms pārtraukuma beigām, kas kopumā ilga 2 nedēļas. Pa šo laiku mans nordiskais raksturs ir kļuvis, es pat teiktu, polārs, jo radinājos mazgāties zem aukstas dušas (bērni un sievietes slacinājās ar sildīto no krūzes). Un tā ir laba sajūta - par spīti tam ka pēc aukstas dušas olas ir sarāvušās līdz zirņu izmēriem, justies kā no jauna izlietam no alvas, tikai ar abām kājām, atšķirībā no pasakas varoņa.

Protams, es jau paredzu padomus, ka normāli cilvēki vai nu ierīko boileri dauntaimiem (gandrīz vai gribēju, tagad sola ka pēc maģistrālo trubu nomaiņas gadiem ilgi nebūšot jāatslēdz). Vai arī pērk dzīvokli jaunceltās mājās. Par kurām man ir info, ka piem. Mārupē karstajā laikā kad visi laista dārzus, šogad pabeigtā mājā (un arī citās) neesot spiediena.

Un visbeidzot, vecākiem kuru atvasēm ir problēmas ar mazgāšanos, iesaku multeni par Mojdodiru, vecā 1934.g. melnbaltā un jaunā, 1954. g. krāsainā versijas. Ļoti iedarbīgi - pat samiegojies bērns klumburē uz vanneni, lai no rīta nebūtu jāsastopas ar Mojdodiru.

(ir doma)