Prof. Biezpientaures pētījumu centrs - Komentāri

30. Sep 2014

[info]biezpientaure

15:04

Kamēr ierindas rusofobi (jā jā, tagad ir modīgi visus nekrimnašiešus tā saukt) ar ļaunu prieku velk ķeksīšus pretī parmezānam, krevetēm un kas tur vēl Krievijā kļūst nopērkams retāk un dārgāk, pa tam laikam fašisti un imperiālisti (ek, piemetam arī huntiešus) ir veikuši izmaiņas līgumos, kas skar kosmisko aparātu industriju. Ja vēl vasaras sākumā amerikāņiem tika piedāvāts nokļūt orbītā ar batuta vai tramlīna palīdzību, tad šobrīd Rogozins izsakās, ka jābūt pragmatiskiem, bet kā noprotams, Space-X un tmldz. projekti ļauj cerēt uz neatkarību no krievu nesējraķetēm. Kopumā situācija līdzīga kā ar x86 un aifoniem - Krievija varētu tos ražot pašu spēkiem, bet bez rietumu detaļām un tehnoloģijām tas pagaidām nevarētu notikt.

Te kopskats - http://www.unian.net/politics/990737-der-spiegel-detaley-dlya-rossiyskih-kosmicheskih-korabley-pochti-net.html

un kāpēc Krievija drīzā laikā nevar iztikt bez rietumnieku mikroshēmām utt. (ražošana nevelk, ražošanas iekārtu uzbūvēšanai vienalga vajag rietumu detaļas - piem. tāds sīkums kā augstas precizitātes gultņi, un tad vēl iztrūkst vesela paaudze speciālistu)
http://expert.ru/expert/2014/39/tehnologii-na-linii-fronta/?partner=988462

Read Comments

Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..