Prof. Biezpientaures pētījumu centrs - Komentāri

1. Apr 2014

[info]biezpientaure

09:50

Kā rāda Imantas gadījums, tad maniaks diezgan veiksmīgi var darboties, ja vien nav jau tajā stadijā kad vispār nespēj kontrolēt savu apsēstību (piedodiet par konkrētu terminu, tur ir daudz gradāciju visiem tiem stāvokļiem, bet es vienkāršoju). Ja džeks nekritīs kārdinājumā kopēt savu scenāriju, nemainot itin neko, tad lai cik briesmīgi tas neskanētu - viņu nenoķers vēl ilgi, diemžēl. Vienīgi tas, ka Latvija ir ļoti maziņa, salīdzinot ar lielvalstīm kur maniaks var doties gastroļos.

Staigā pašaizsardzības pulciņi ar fotorobotiem rokās, braukā busiņš pa parku. Un ko? Mammai viss skaidrs - ja nu viņš ir izaudzējis bārdu? Mani, piemēram, pat neapturēja lai parautu aiz bārdas.

No vienas puses, sabiedrība ir jāinformē, jāuzmundrina un jāmierina, bet tas zellis arī lasa ziņas, visdrīzāk. Kāda jēga no policistiem formās? Civilajā jāstaigā, un manuprāt, būtu jāliek trīskārši nodrošinātas ēsmas rotaļlaukumos, lai cik tas necilvēcīgi kādam neliktos. Un aizturot jāpārsniedz pilnvaras, ļaujoties provokācijai ar ierocim līdzīgu ieroci - atvainojiet, bet es neticu šādu pacientu atlabšanai.

Read Comments

Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..