Prof. Biezpientaures pētījumu centrs - Komentāri

9. Jul 2008

[info]biezpientaure

20:26 - Vispārējā latviešu breda hronikas

http://www.dziesmusvetki2008.lv/index.php?1&41&view=news-detail&news_id=463&cat_id=4

"XXIV Vispārējo latviešu Dziesmu un XIV Deju svētku organizatori lūdz skatītājus neņemt līdzi uz norises vietām profesionālas fotokameras.

Par profesionālām kamerām tiek uzskatītas kameras, kurām ir noņemams objektīvs un/vai zibspuldze, kā arī fotokameras, kuru pārnēsāšanai nepieciešamas īpaši pielāgotas somas.
Ar kamerām, kuras nepārkāpj iepriekš minētos nosacījums var fotografēt netraucējot pārējos skatītājus un/vai pasākuma norisi.

Paldies par sapratni."



Es gārguļoju, jo jebkuram mūsdienu ziepjutraukam ir zibspuldze. Savukārt Bessa vai Contax G izskatās pēc ziepjutraukiem, lai arī tiem ir maināmi objektīvi. Savukārt sākumlīmeņa spogulene ar tumšu zūmu ir ahūnais drauds - baidās, ka iemontēs bazuku un iebliezīs režisoram tieši nabā ? Jeb tomēr sākas vispārējā paranoja, jeb drīzāk, atgriežamies laikos kad par cilvēku ar fotoaparātu varēja un vajadzēja ziņot kur nākas.



http://www.tvnet.lv/zinas/lasitaju/article.php?id=552473

"Dusmas un pārdomas man izraisīja Dziesmu svētku organizatoru lēmums neielaist brīvdabas koncertos bērnus ar bērnu ratiņiem! Vai tad tiešām dzīvojam valstī, kur bērni ir traucēklis tautas svētkos? Kāda neērtība!"

Maksājiet nodokļus, pērciet biļetes, dzemdējiet bērnus kuri atkal maksās nodokļus. Labs piemērs skolasbērniem, ka valsts iekārta ir legalizēts fašisms. Ak jā, bērnudārzs vairumā gadījumu ir - jā, nu kā tad - hitlerjūgends. Lai pierod pie sistēmas, tā teikt.

Read Comments

Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..