Prof. Biezpientaures pētījumu centrs - Komentāri

4. Okt 2007

[info]biezpientaure

18:02 - le fin

Kā tad beidzās atmuitošana ? labi beidzās, par mata tiesu puisis izspruka no nākamā apļa. Itogo, ierodas muitā - tā un šitā, vakar iesniedzu, uz vieniem bija jābūt.
- Un kādēļ jūs domājat, ka ir gatavs ? Uzvārds ? Tā...ahā...nujā, nav apstiprināts.
- Kas tad nav kārtībā ?
- Pirmkārt, neesat iesniedzis persapldok kopiju, otrkārt, deklarācija aizpildīta nepareizi - datoru daļas muitai neko neizsaka (tēvišķi)
- Bet muitas brokeris taču.....
- Tā nav brokera problēma, tagad tā ir jūsu problēma :) (priecīgi)

Značitsa, muitnieks kas pieņem dokumentus, tos vispār neskatās un ja neesi pievienojis tik pašsaprotamu pases/vadītāja apl. kopiju, tad neko. Muitas brokeris par ls8 veic mehānisku darbu un pārāk galvu nelauza, tāpat kā notāri, kuri ņemot ls50 par pirkuma līguma apstiprināšanu, nepamana drukas kļūdas uzvārdā paša sastādītā dokumentā. Kam negadās, nebūsim piekasīgi. Starp mums runājot, pret muitas darbu būtu jāizturas ar cieņu un nevajadzētu to apgrūtināt ar sīkumiem, īpaši ja nav izpratnes par procesiem.

Beigu beigās pēc invoisa izpētīšanas senāts pieņem lēmumu "sodīt nevajag apžēlot" un puisis pēc 40 min. un zīmogu šmaukstieniem, nespējot aptvert ka šoreiz viss beidzies, smaida kā mikimausis. Holivudas labāko scenāriju garā var piebilst, ka šobrīd pa Ameriku lēnām ceļo kāda cita paka ar šo pašu uzvārdu uz kastes sāna. Next season is coming !

Read Comments

Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..