(no subject)

« previous entry | next entry »
Dec. 2nd, 2010 | 01:46 am

pēdējās pāris dienās biju aizdomājies, ka janvārī varētu aizbraukt līdz fāterlendam, padzīvoties pa ziemu, pa sniegu. bet šeku reku šodien pašiem sasniga tā, ka nav kauns pateikt, ka te ir kārtīga ziema. palīdz arī tas, ka dzīvoju laukos. pa dienu braucot uz londonu vēl viss bija puspliks. bet iznākdams ārā pēc četrām stundām katakombās (mēģinājums)secināju, ka notikušas krasas pārmaiņas. un nelāgi nojautu, ka ja londonā ir sniega kārta, tad manos laukos būs kupenas. tā arī ir. tikko ievēlos mājās, veiksmīgi izbraukājis ar golfu pa 30 cm sniegu ar vasaras riepām. tas bija jautri.
rīt jāiet staigāties pa sniegu, kamēr turās. te jau tas ilgi neuzturēsies. nedēļu, divas max.

bet par janvāri būs vēl jāpadomā...

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {2}

Tamias Striatus

(no subject)

from: [info]burunduks
date: Dec. 2nd, 2010 - 03:46 pm
Link

Īstenībā jau smieklīgs te tas sniegs. Sasnieg 1...1,5cm kārtiņa un mums paziņo, ka tiek plānots slēgt unversitāti šīs stihiskās problēmas dēļ. Londonā. Nesledza beigās, bet nu tāpat smieklīgi.

Reply | Thread


bez_sakars

(no subject)

from: [info]bez_sakars
date: Dec. 2nd, 2010 - 05:49 pm
Link

ir jau smieklīgi, bet no otras puses ar to plāno sniega kārtu pietiek, lai paralizētu satiksmi. daudz nevajag lai saslīdētos. vakar pats ietriecos apmalē braukdams no kalna lejā. vēl redzēju vairākas mašīnas dancojam pa riņķi.
bet ja pārvietojas ar kājām, tad gan var izbaudīti sniegu.
lai gan atkal tas jau ir mitrs.

Reply | Parent