kas tik ne

« previous entry | next entry »
Aug. 13th, 2010 | 09:31 pm

vot, četras dienas sēdēju uz otava yo, biju uz trim viņu koncertiem. bet pirmais bija visiespaidīgākais. atceros vnk gāju iečekot, kas tur spēlē uz eža skatuves un apdirsos. man jau ļoti patīk, kad spēlē vai dzied harmonijās, daudzbalsīgi. un skaņas kvalitāte bija vienkārši zašibis (neticami, jo es vienmēr visam piepišos). izgrieza pogas visādiem tur dzelzs vilkiem, zontāgiem un kam tur ne.

izgāzos kā veca sēta arī. gorans vispār neieradās un kad vaidzēja uzstāties daksim, pa skatuvi vazājās un skaņojās kaut kāds tirliņš. meitenes saka, kas par bardaku uz šīs skatuves, nekas nenotiek kā plānots. es sak jā bija jābūt goranam un tad daksim bļe a būs kaut kāds hipijs ibio. viena cita meitene saka tas tak ir daksis.

UPS.

manējais aplaužās un apklust un sāk intensīvi skatīties uz daksīti. TAS IR VIņš? (vaidzēja vismaz pirms tam kādu bildīti paskatīties netā vai?) a to pāris reizes tikai biju redzējis un tad tikai kad bija pliku pauri un bārdu līdz grīdai. nu neko. jauns imidžs. godīgi? man ļoti patīk. tāds smukiņš. un tā rozā maiciņa.

nu vopšem ko gribēju pateikt, ka daksis ir monstrs. patika jau pirms tam, bet tagad patīk vēl vairāk. un kā viņš tos zemos toņus paņem ir vispār pizdec. klausos divas dienas no vietas.


ā un gada izteiciens - katoļi nedrīkst nodarboties ar jogu. kad to izdzirdēju man apstājās filma, ko tu tiko teici?
a kas tie par vingrinājumiem tu tur taisi no rītiem? man liekas, ka manīju kaut ko no jogas?
nē, tie ir vnk vingrinājumi.
ā nu labi.


un visā vecrīgā jāmaksā par pārkingu izņemot vienu ielu, kur tikai nesen noņēma zīmi un tagad visi tur saspiežas kā siļķes mucā un poliči braukā garām un neliekas ne zinis. nu kur ir fiška? es tiešām nesaprotu. es nesūdzos, jo pats tur pārkingoju mašīnu, vnk nesaprotu.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {1}

Mazs Zvērs

(no subject)

from: [info]violets_t
date: Aug. 24th, 2010 - 08:34 pm
Link

mazais, tev mazāk jālamājas, savādāk austiņas vīst, bļe

Reply