Sudoku atskaite

« previous entry | next entry »
Jun. 9th, 2010 | 09:54 pm

Pēc ilgiem laikiem atkal esmu ķēries klāt sudoku risināšanai. Nu tas tad, kad negribās lasīt. Darba laikā. Un lasu es diezgan daudz. Bet pāris pēdējās dienas kaut kā nelasās. Man liekas, ka tas dēļ grāmatas. Redz es tagad lasu visas Maikla Konelija grāmatas pēc kārtas (tāpat kā es to darīju ar Grišamu un Gregu Ailzu) un šī laikam ir piektā ko lasu un viena no agrīnajām. Varbūt arī tāpēc nelasās, ka vēl tajā laikā nebija izstrādājis stilu, kas sastopams vēlāk sarakstītajās grāmatās. Bet varbūt es tikai leju ūdeni, jo esmu ticis tikai līdz 76 lpp un nekas īsti vēl nenotiek un man nav pacietības gaidīt, kad kaut kas notiksies. Enīvei, plinti krūmos vēl nemetu. Zinot Koneliju tur kaut kam jābūt.
Bet atgriežoties pie sudoku, šodien atminēju divus tafijus un divus moderate. Ar tafijiem ir tā, ka vienā mirklī kaut kur iestrēgti un tad jāpavada kāds laiks ejot visam cauri (sākot no 10 min līdz pāris dienām, atkarībā no pacietības). Viss atkarīgs tikai no viena cipara, atrodi to un visi pārējie pēc tam ir tikai rakstīšanas vaina.
Kaut kad būs jāpieķeras klāt diaboliskajam, kas ir nākamais aiz tafija. Atceros, ka ar tiem vienmēr ir grūti gājis, smadzene mežģās.

Bet šodienai pietiks. Tagad jānoskatās kāda filma vai multene un tad jāiet iedzert auksts aliņš.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {0}