... Lāčkodes jaunie piedzīvojumi ... - [entries|archive|friends|userinfo]
Bella

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[15. Okt 2004|01:29]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
es rubos nost ::(((( Ievads uzrakstīts, dzimtas koks arī gatavs. tagad 12. lpp par pilsētām un anotācija eng kā arī nobeigums.. bet mana r eng pašvaki.. ::(( help.. bet visi guļ ::(((
Linkiekod man

Comments:
[User Picture]
From:[info]redeemer
Date:15. Oktobris 2004 - 01:42
(Link)
es neguļu
[User Picture]
From:[info]bellucis
Date:15. Oktobris 2004 - 01:52
(Link)
tu būsi mans princis baltā zirgā. :))) paklau ja tev nav grūti uzraksti anotāciju par dzimtas koku.. tipa atļauju brīvu fantāziju ::))


smelies iedvesmu no pirmaa Ievada uzmetuma (man galva nestrada, neka dizha tur nava)

Es izlēmu rakstīt šo darbu, lai izpētītu savas dzimtas vēsturi. Darba pamatā tiek izmantotas manu radinieku atmiņas un pieraksti.
Vēlme izzināt, cik līdzīgi un dažādi ir mani radinieki, pamudināja man iedziļināties viņu dzīves vietu izpētē. Kā arī šis darbs dos man iespēju labāk iepazīt savus radiniekus, noskaidrot cik man ir dažādu māsīcu un brālēnu. Kā arī neļaut līdz ar vecvecāku nāvi aiziet postā zināšanām par savu dzimtu.
Bērnībā bieži dažādos ģimenes saietos tika apskatītas vecas fotogrāfijas un pieminēti radinieki, par kuru eksistenci es nemaz nenojautu. Bildes bija datējamas ar 1902. gada – mana vecvecmāmiņa ar savu māsu, kā arī 1889. gada bilde, kurā redzams manas vecmāmiņas vectēvs kopā ar savu sievu. Protams, ir vēl daudz bildes un fakti, kas šķita aizraujoši.
Mūsdienās cilvēkiem vairs neatliek laiks, ko veltīt savai ģimenei un tās seno tradīciju ievērošanai. Bet es uzskatu, ka šīs tradīcijas un zināšanas ir jāsaglabā un jāpapildina paaudžu paaudzēs.
Mans darba mērķis ir apkopot un izpētīt savas dzimtas koku, un pilsētas, kurās ir dzīvojuši mani radinieki.
Darbā ir divas nodaļas. Pirmā nodaļa ir par manas dzimtas koku, otrā nodaļa ir par manas vecvecmāmiņas dzimto pilsētu un viņas māsas dzīvesvietu pirms nāves.
[User Picture]
From:[info]redeemer
Date:15. Oktobris 2004 - 02:04
(Link)
jau tulkoju
[User Picture]
From:[info]bellucis
Date:15. Oktobris 2004 - 02:07
(Link)
paldies paldies paldies.. ::)) es pat nezinu kaa lai tev pasakaas.. kaut vai školādīti jānopērk ::)) nez.. pats izdomāsi.. bet paldies ::)))
From:(Anonymous)
Date:15. Oktobris 2004 - 02:38
(Link)
Eu! Mana taisiitaa bildiite! :)))) Tas forshi!
Ciinies!
[User Picture]
From:[info]bellucis
Date:15. Oktobris 2004 - 02:43
(Link)
Blood Of Dracula es ciinos jau 7 lpp gatavas ::)))
[User Picture]
From:[info]redeemer
Date:15. Oktobris 2004 - 03:00

ar 1000 un vienu gramatikas kļūdu!

(Link)
I decide to wrote this work that to explore the history of my generation( nezinu, varbūt arī cits vārds, kā family, kin, hvz :D)
In this work I had used memories and notes of my kinsfolk (radi, paskaties varbūt savādāk)
I decide to explore inhabitation of my kinsfolk.
This work will let me to find out how many different people I have in my family and to kept in the future written information about them.
when I had looked at the old pictures In my childhood I understood that i don’t know many people from my kin I had no hunch about their existence.
There were picture with grandfather and her wife of my grandmother (1889) and picture with my grandmother and hers sister (1902).
There were many pictures and facts which was very exciting.
In nowadays we have no time to devote it for family and its traditions. But I think that we must to kept this traditions of our ancestry (senči) in the future and made them better, to kept their meaning. We must to give this information to the next generations.
The aim of this work is to codify and to explore (nez, varbūtinvestigate, apskaties pati kā ir izpētīt)
the tree of kin (apskaties kā ir dzimtas koks) and towns where were lived my kinsfolk.
There are two chapters: Chapter I is about the tree of kin and chapter II is about my grandmothers and hers sisters place of living before death.
[User Picture]
From:[info]bellucis
Date:15. Oktobris 2004 - 03:15

Re: ar 1000 un vienu gramatikas kļūdu!

(Link)
tu mani daudz maz paglaabi ::)) paldies paldies paldies.. ::))) ehhs.. es tagad rakstu jau nobeigumu un tad viss... ja neskaita pielikumu ::)) paldies veelreiz ::)))