... Lāčkodes jaunie piedzīvojumi ... - [entries|archive|friends|userinfo]
Bella

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[14. Okt 2004|17:02]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mūzika: |Turisas]

šodien psiholoģijā ievirzijās tēma par apģērba krāsām, un skolotāja man pateica, ka es rikojoties ļoti aplami, jo melnā krāsa simboližē slimības utt un es tak galu galā daudz slimojot un man ir problēmas ar vceselību utt man nedrīkst velkāt melnas drēbas vai ko tādu !!! un viens klasesbiedrs izteica tādu lietu, no ko rīt Bellai skolā būs jaierodas blondai un rozā kleitiņā, baltos zābaciņos !! par to nu puse klasesbiedru pārsmējās, un panesās temā par manis izbalināšanu ::))))
Linkiekod man

Comments:
From:[info]shutup
Date:14. Oktobris 2004 - 17:09
(Link)
aapraac.. ;DDD
mees arii shodien runaajaam par melno kraasu..tikai tas bija krievu valodaa,un tur mums teica,ka melnaa kraasa paslaik esot modee,un vispaar ka melnaa kraasa padara cilveeku druumaaku!!!
normaali vispaar:)
[User Picture]
From:[info]bellucis
Date:14. Oktobris 2004 - 20:38
(Link)
nja :))) nu cik es zinu, melanaa kraasa ir nosleepumaina, savaa zinja savaada :))) man patiik un es jau nu neateikshos ::))
[User Picture]
From:[info]vaarna
Date:15. Oktobris 2004 - 10:34
(Link)
vispaar psihologjijas skolotaaji ir diivaini (vismaz maneejaa bija krievu val. un psihologjijas skolotaaja vienaa personaa, un ljoti biezhi psihoja:)); bet mella kraasa nav tikai druumums, un kkas slikts, kaa daudzi domaa; taa ir arii intelektualitaates kraasa, kaa arii, citeeju:„Būdama saistīta vispirms ar sievišķo pirmsākotni (zemi, ūdeņiem, to dievībām un gariem), melnā ir gan labvēlīga (auglību, rāžību veicinoša), gan nelabvēlīga (haosa ārdošie spēki) krāsa“ (Kursīte J., Latviešu folklora mītu spogulī, 55, Rīga, Zinātne, 1996).