... Lāčkodes jaunie piedzīvojumi ... - [entries|archive|friends|userinfo]
Bella

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[17. Apr 2006|07:33]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Drusku naak Miegs...
Lenam viegla shmiga iziet, tagad domaju vai chuchat [kas ir nejedzigi, jo driz jaceljas] vai aizrapot uz Molu paikai pakalj kaukadai labai =) nu sviests vienvardsakot ar mani!

P.S. priecigas otras Lieldienas!
Linkiekod man

Comments:
[User Picture]
From:[info]vaarna
Date:18. Aprīlis 2006 - 11:23
(Link)
hei! apsveicu ar atgriešanos šeit! paklau, vai tevi gadījumā kaut kad pagājšnedēļ Rīgas centrā neaizturēja ceļu policija? es vienk tā gāju pa ielu un skatos - tur ceļu poliču buss un pie tā - divas meitenes. īpaši nobijušās neizskatījās. viena bij ļoti līdzīga tev.

un vispār - priecīgas pagājušās Lielās dienas! cik olas apēdi?
[User Picture]
From:[info]bellucis
Date:22. Aprīlis 2006 - 18:12
(Link)
Ju taas bijaam mees ar maasu :DDD Muus "panjema ciet" par ieshanu pie sarkanas gausmas :D Mees vienk aizpljapajamies un nepaskatijamies uz luksaforu... mashiinas staaveja ta meees i gaaja, i ta mus nokera.. 40 min lika protokolu pildit, abas izreecamies.. policistus a davedam lidz reekai.. bija jautri.. :D Viens baisais policis man pecak ar aci uzmiedza, es domaju ka zem zemes ielidis.. :)) Luuk taa... nja vareeji jau naakt klaat - sasveicinaties =)))

ui es te tada bremzite.. ta ierakstu ta neka ta kaut ko.. :) Vakar biju uz Dzelzs vilku... mmm.. supper.. shon tik spranda saap.. :D nju luuk taa.. kaa klajas tev a? :))
[User Picture]
From:[info]vaarna
Date:24. Aprīlis 2006 - 12:40
(Link)
ehh, man atkal ar universitaati probleemi. njemshu akadeemisko gadu. taa ir, kad straadaa un maacaas vienlaiciigi - nevar visu paspeet.

jaa, tur tas viens policis izskatiijaas ljoti niknis- man izskatiijaas, ka vinjam nje do schutok. sodu arii no jums nopleesa?
labi, ka viss labi beidzaas:)

un Kunigundu Lietuvaa nebrauksi? es jau kraameeju somas.
[User Picture]
From:[info]bellucis
Date:25. Aprīlis 2006 - 00:11
(Link)
ui laikam nebraukshu... :(

Iisteniba mums tik briidinajumu iedeva... nelika maksat.. mes jau apcelamies tipa a jautajumiem - a ja mees skrietu prom, juus dzitos pakalj.. utt :D beigas jamie palika smaidigi vismaz viens.. :D