... Lāčkodes jaunie piedzīvojumi ... - abubu [= [entries|archive|friends|userinfo]
Bella

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

abubu [= [3. Jun 2005|12:01]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkiekod man

Comments:
[User Picture]
From:[info]vaarna
Date:3. Jūnijs 2005 - 13:11
(Link)
kad maaciisies augstskolaa, peec vairraakiem gadiem sapratiisi, ka tas bij forshss laix. vismaz man taa ir.
jaa, tas buutu interesanti, - saskrieties, itikai ne ar piereem (paaraak saapiigi:)). taa tu esi taajaa bildee? nabaga rotalljieta:) (laikam karalis lauva...) dziivee es tevi diez vai paziitu uz ielas, bet - kas gan to zina..kaut kad tieshaam vareetu satikties. visinteresantaak - negaidot, nejaushi.
labi, turies veelreiz, es tagad skrienu maajup. laikam jaaatpuushas un - jaamaacaas.
ps
tu uz apocalypticu biji? es nee. labi, pietiek man raxtiit, chiu!
[User Picture]
From:[info]bellucis
Date:4. Jūnijs 2005 - 18:56
(Link)
nu ja ka tā ir es, un tas i lācītis, pie māsīcas bildēts ar mob =) viņa ar mani tb māsīca nosauca par Lāčkodi :) tāpec ar journālīti pārtaisiju.. :))

ui.. nekas, ja vajadzētu es tev sevi nodemostrētu pāris bildēs, kur es drusku atpazīstamāka.. un ta jau atpazītu uz ielas =))) un uz apokaliptiku nebiju diemžēl, tā ar nesanāca tās grr biļetes dabūt.. tb naudiņa izplaika... bet nu.. trīs lietas labas lietas, ja viņi bīūs Rīgā trešo reizi, tad es toč ies uz to koncertu :)))
[User Picture]
From:[info]vaarna
Date:5. Jūnijs 2005 - 21:01
(Link)
jaa..lai arii apcalyptica nav pati mana miiljaakaa grupa, shoreiz es ar kkaa gribeeju aizshauties uz vinju konci. eh, bet nopuudeleeju. laika ar'tik daudz nav.
laachkode - forshss vaards:))
jaa, vari atsuutiit kaadas bildes. kkad redzeeju bildi kur tu ar spaarniem un veel kopaa ar simphoniju un kkaadu muuzikji, bet vairs neko neatceros. zin kaa - caur netu ar'bildes ne vienmeer var labi saskatiit:))
turies:))
[User Picture]
From:[info]bellucis
Date:6. Jūnijs 2005 - 21:23
(Link)
nju varu jau varu sho to nosutit.. btw a tu draugiem.lv esi? :) ja jaa.. trad bus man tevi jauzmekle, vai pats mani uzmekle.. :) Bellucis; Bella Morte. taada tur tik viena ir =)