... Lāčkodes jaunie piedzīvojumi ... - [entries|archive|friends|userinfo]
Bella

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[4. Nov 2004|16:36]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
domāju, kur es palieku, kad noģīpstu.. jo apziņu tad zaudēju...

hmm pēdējā laikā neatšķiru sapņus no realitātes, tas nedaudz jauc prātu... jo sapņi paliek pārāk atbilstoši realitātei! nākās pat pārjautāt vai es to esmu teikusi.. vai tu ar mani šodien no rīta runāji.. hmm.. savādi.. bet pāries :)
Linkiekod man

Comments:
[User Picture]
From:[info]vaarna
Date:4. Novembris 2004 - 17:20
(Link)
oo, man patiik taa sajuuta, kad sapnji sajaucas ar realitaati:)) pa laikam taada sajuuta ir tas, kas man nepiecieshams..man tas it kaa atsvaidzina domaashanu, pamaina skatu uz dziivi, un vispaar..pateicoties shai sajuutai, manupraat, cilveex kljuust neatkariigaaks no dazhreiz tik nomaacoshaas ikdienas, vai savaam pasha nevajadziigi nomaacoshajaam domaam.
[User Picture]
From:[info]bellucis
Date:4. Novembris 2004 - 17:29
(Link)
hmm savā ziņā es tev piekrītu.. :) bet tas pat ir savādi.. naktī izdzīvot dienu, un pamosties un nespēt aptvert, vai tas bija pa īstam vai arī nē :)
[User Picture]
From:[info]vaarna
Date:4. Novembris 2004 - 17:36
(Link)
jaa, jaa, man shii sajuuta ljoti patiik..:)) diemzheel (vai varbuut par laimi) vinja mani nepiemeklee biezhi..:( bet varbuut taa ir pat labaak. taa es varu to noveerteet, un, kas zin, ja man taa buutu biezhi, vai katru dienu, es to nespeetu iztureet. sapnis jau nav nemaz tik nereaala lieta, kaa dazhreiz cilveekiem skjiet..:)
[User Picture]
From:[info]vaarna
Date:4. Novembris 2004 - 18:01
(Link)
hmmm...nekad nav gadiijies nogjiibt un zaudeet shaadi samanju. man ir bijis uz robezhas..tuulit..tuuliit..bet kkaa izdevies no taa izbeegt, bail man no taas sajuutas, patiesiibaa..
[User Picture]
From:[info]bellucis
Date:4. Novembris 2004 - 20:16
(Link)
man ir pat ļoti bail no tās sajūtas.. un es viņu jau esmu iepazinusi... man ir bail, ka reiz es neatmodīšos [es zinu, ka tā nenotiks, bet tāpat ir no tā bail]
From:[info]simphonia
Date:4. Novembris 2004 - 18:55
(Link)
man taa ir biezhi:)