bauda

Piektdiena

Dec. 4th, 2021 | 01:16 am
From:: bauda

Objektīvi novērojumi liecina, ka ciba ir dzīvāka nekā jelkad pēdējā laikā. Ir sākusies jauna ēra (varbūt pat divas): 1) parodijkonti par parodijkontiem un 2) flešmobings -- traktori mobo psiho pūķu princesi, orki mobo visus (leitestus), geju orki un dubļufrīki mobo Resort nenormāli asprātīgās komūnas utt.)

Latvijā piektdiena jau ir beigusies, tomēr visā pasaulē Bandcamp Piektdiena vēl joprojām turpinās. Atgādinu, ka, iekams tu nesāc par mūziku maksāt pa taisno vai somewhat pastarpināti, bet tomēr mākslinieka maciņā un klausies tikai jūtūbu vai radio, vai pat mierini sevi ar domu, ka ar spoķika abonementu pietiks, lai tavam iecienītajam un vairākklausītajam mūziķim tie kapitālisti ko vērā ņemamu atlicinās no tavas labticīgās straumēšanas viduvējā kvalitātē, tu esi objektīvi sliktāks mūzikas patērētājs par mani, kas to dara visu laiku. Par exclusively pirātiem, jūtūbistiem u.c. piesūcekņiem tur vispār nav ko runāt. Varu derēt, ka Circene arī nemaksā par mūziku.

No otras puses, man mūzikas pirkšana Bandcamp ir tas, kā es iztēlojos "šopingu" terapeitiskos nolūkos. Šajā Bandcamp piektdienā jau paspēju iegādāties 7 albumus un patlaban esmu nolēmis apstāties, jo šodien jau pasūtīju arī jaunu laptopu (MSI GF63 Thin 10UD-258XPL) un nu gan jūtos pietiekami apdāvinājis sevi šajā dāvanu sezonā. Laiks domāt par dāvanām citiem. Circenei man gan nav ko dot, viņa pati man nav atdevusi vienu veipu un vispār kā melnais caurums iesūc sevī tādas lietas, nistagma hookah, svešas grāmatas un gan jau ne to vien. Beware

Viens no nopirktajām mūzikām:

LA MORT

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.