az

Oct. 20th, 2021 | 09:39 am
From:: az

diemžēl runāt ar tevi kā ar saprātīgu cilvēku nav iespējams dažu vienkāršu iemeslu dēļ.
neesmu droša, ka tu spēj domāt un diskutēt par sarežģītiem konceptiem un idejām, piemēram, reliģiskajām mācībām, ja vienlaikus demonstrē visprimitīvāko aritmētisko prasmju trūkumu: "katrā otrajā savā ierakstā brūc virsū Kristus baznīcai un Kristus mīlestībā". lūdzu, atrodi kaut vienu ierkstu, kur es brūku kristus mīlestībai visū. visi mani ar kritsīgo baznīcu saistītie ieraksti ir pedofilijas skandālu sakarā. un to ir tik maz, ka neesmu droša, vai sanāktu pat 1% no visiem ierakstiem. ja tu tur redzi pusi, tad tie ir vai nu ļoti smagi uztveres traucējumi (sapātīga saruna nav iespējama) vai arī neapgūta pamatskolas līmeņa matemātikas viela (jau atkal, par ko lai mēs runājam? tev jāiet skolā).
es ļoti ceru, ka tu neesi tas bēdīgi slavenais cibiņš, kurš darbojas akadēmiskajā vidē ar teologa izglītību, jo tavi izteikumi ļoti bojā iespaidu par latvijas akadēmiskās izglītības līmeni.

ja tu spētu saprast kaut ko konceptuāli, es varētu, protams, teikt, ka runāt par kristus mīlestību un tad piesaukt otro bausli, kas ietilpst vecas derības doktarīnā, ir, magi izsakoties, neizglītioti.
jau atkal, ļoti ceru, ka tu neesi as bēdīgi slavenais cibiņš, kurš darbojas akadēmiskajā vidē ar teologa izglītību, jo tavi izteikumi ļoti bojā iespaidu par latvijas akadēmiskās izglītības līmeni.

bet visādi citādi - svētīgi garā vājie ;]

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.