extranjero

Oct. 9th, 2021 | 08:19 am
From:: extranjero

Cilvēkiem Å”obrÄ«d ir tādas bailes, ka valdÄ«ba ar viņiem spēj manipulē kā ar lellÄ«tēm. Visa lielveikalu lieta ir tik traÄ£ikomiska, jo izrādās, ka dažos ir ierÄ«koti vakcinācijas centri, kuri tagad nevakcinētajiem vairs nebÅ«s pieejami.

Å obrÄ«d esmu Latvijā, lai aizvestu vecākus vakcinēties ā€“ bet to vairs nevar izdarÄ«t, jo izrādās bez pieraksta vakcinācija nav iespējama.

Un kad es norādu uz Ŕīm dažām nejēdzÄ«bām mani apsÅ«dz, ka es vienÄ«gais esmu pret Å”o sistēmu un nevar taču bÅ«t, ka visi valdÄ«bā ir muļķi. Aiz bailēm cilvēki neredz ne tikai citu valstu pozitÄ«vo pieredzi (laikam bailēs selektÄ«vi redz tikai to, ko valdÄ«ba liek).

Bet nerunāsim par koronu, jo tas ir pārāk emocionāli. Es redzu labu piemēru tā sauktajā Havanas sindromā. Cilvēki no bailēm uzskata, ka tas ir kaut kāds soniskais krievu vai kādu citu ienaidnieku ierocis. Bija pāris pētÄ«jumi, kur mērÄ«ti, kādi smadzeņu un kognitÄ«vie bojājumi ir ā€œupuriemā€ un teikts, ka tas ir ļoti dÄ«vaini, un vai tik tas nevarētu bÅ«t, ka to ir izraisÄ«jis Ŕāds ā€œsoniskais ierocisā€. Tagad daudzi pasludina, ka lÅ«k, pētÄ«jums ir pierādÄ«jis Ŕādu ieroču esamÄ«bu, lol. ASV valdÄ«ba tad pasÅ«tÄ«ja plaŔāku pētÄ«jumu, kurÅ” pateica, ka to nekādi soniski ieroči nav zināmi, un lai gan nav Ä«sti skaidrs, kā Å”ie ievainojumi raduÅ”ies, nevar izslēgt masu psihogēno paniku. Bet ASV valdÄ«ba to ignorē. Lol, es tieŔām redzu, ka valdÄ«bā var bÅ«t muļķi jeb visdrÄ«zāk baiļu dēļ svarÄ«gi cilvēki var rÄ«koties nesaprātÄ«gi.

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.