bauda

Sep. 25th, 2021 | 09:33 am
From:: bauda

Ok, nevajag dirst, tikpat labi TEV "neikdieniŔķie mediji" (Å”arlatāni un sensacionālisti) ir iedzinuÅ”i mistiskas bailes no kaut kādiem "pasaules varenajiem", turklāt tādas, kas mudina uz sociāli antagonistisku rÄ«cÄ«bu. Ja tu esi KriÅ”jānis, tad jāteic, ka lÄ«dz pat iepriekŔējai "domu apmaiņai" kaut kur Å”eit es pat nebiju lÄ«dz galam aptvēris, ka neesi tikai fanātisks neopuritānis, bet arÄ« reāli tici tiem Ä·irzakcilvēku, Aleksu Džounsu, QAnon u.c. murgiem. Cilvēks, kas studē VFF doktorantÅ«rā, psc, nopietni?

Rodas tāds iespaids, ka tu apkaro kaut kādu izdomātu manis tēlu, ko identificē ar visiem liberāļiem un ļauno tavā pasaulē, bet es taču zinu, ka tu par mani neko daudz nezini. Nav man nekādu baiļu no KOVIDA; kopÅ” praktizēju Vima Hofa metodi vispār jÅ«tos veselÄ«bas ziņā neuzvarams, bet nevēlos arÄ« bÅ«t tā aita, kas blēj par "dabÄ«go imunitāti" un noraksta autoritāŔu apstiprinātus epidemioloÄ£iskos draudus kaut kādā wishful thinking reibumā. Nav man arÄ« iebildumu piedalÄ«ties globālā eksperimentā, ja tas nāk par labu cilvēces veselumam, un mazliet kļūt par biokiborgu, jo why the fuck not. I'm not that important. Diezgan likumsakarÄ«gi, ka nevakcinētie no Ŕāda redzespunkta manā uztverē ir egoistiski mÄ«kstčauļi.

Rezumējot tu velti cÄ«nies ar nepareizajām vējdzirnavām, turklāt no paÅ”a pirksta izzÄ«stām. Es esmu lasÄ«jis BÄ«beli un zinu, kas ir farizeji. Jau skolas laikā mums vienā Å”aurā lokā tas bija tāds nenopietns eifēmisms ne pārāk krietniem cilvēkiem (mēs gan teicām varizeji ar v). Bet nemaz nav jābÅ«t lasÄ«juÅ”am bÄ«beli: farizejisms ir definēts latvju Tezaurā kā liekulÄ«bas, svētulÄ«bas sinonÄ«ms, tātad lietot to drÄ«kst katrs: https://tezaurs.lv/farizejisms

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.