Better jungler wins

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
02:05 pm: Barbarella, 1968
Barbarella

Let me tell you this my friends. Šī ir labākā stoneru filma evah! Kur vēl ir iespējams redzēt Džeinu Fondu izģērbjamies jau filmas sākumā. Es varu tikai iedomāties kā to uztvēra 68. gadā.

Filmas sižets ir ļoti vienkāršs (vismaz tā man zem stouna likās) - Barbarella satiek dažādus personāžus un ar visiem viņai ir obligātais sekss. Nu kur vēl bija iespējams redzēt 68ajā kā madam de la SPACE aka Jane Fonda drāžas (šeit gan jāpielieto fantāzija) ar enģeli, i kid you not. It kā tur kaut kur pa vidam figurēja ļaunais zinātnieks Durand Durand (ok mystery of 80 pop group Duran Duran solved - check). Bet tas viss ir maznozīmīgi. To visu mistrojumu ko sauc par Barbarella ir pat grūti aprakstīt - to var raksturot tikai ar vienu vārdu AWESOMNESS.

Faktiski, lūk šādai te vajadzēja būt Catwoman un visām pārējām filmām, kurās galvenajā lomā ir sieviete supervarone. Skaistums, daile, nepraktiski kostīmi un sekss.

It kā nav lielas jēgas dot jebkādu atzīmi tik episkam darbam. Ok, es pieņemu, ka bez stouna tas varētu nebūt tik episki, fine chill.

Bez stouna - 9 zvaigznes.
Ar stounu - 10 zvaigznes.

Comments

[User Picture]
From:[info]spiritualized
Date:November 15th, 2008 - 02:29 pm
(Link)
I'd hit it
[User Picture]
From:[info]batou
Date:November 15th, 2008 - 02:38 pm
(Link)
id hit it like a fist of angry god
Powered by Sviesta Ciba