Better jungler wins

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
02:42 am: a es speru idejas no citiem...

Comments

[User Picture]
From:[info]aminoskaabe
Date:December 27th, 2005 - 03:25 pm
(Link)
man tādām filmām žēl naudu tērēt. Es labāk aizeju uz citu filmu 2 reizes, kā uz to. Šī filma man ir vienā kategorijā ar Hariju Poteru, kuru es arī neesmu redzējusi un domājams, kā arī neredzēšu.
[User Picture]
From:[info]snake
Date:December 27th, 2005 - 05:41 pm
(Link)
Piedodiet, bet nu viedoklis vienkārši burvīgs:
"Redzējusi neesmu, bet nu protams, ka sūds!"
[User Picture]
From:[info]aminoskaabe
Date:December 27th, 2005 - 06:28 pm
(Link)
Pirmkārt es nemaz neteicu, ka filma ir sūds, jo pieļauju (ticamības moments patiesībā diezgan grandiozs), ka ir arī sliktākas filmas. Un otrkārt, reizēm par lielo var spriest no mazumiņa. Redzēju reklāmas un man neliekas nekas graujošs vai unikāls. Katrā ziņā, manuprāt, tā filma galīgi nav ierindojama gada filmu statusā.
[User Picture]
From:[info]batou
Date:December 27th, 2005 - 10:15 pm
(Link)
nu nosauc savējo kandidatūru?
[User Picture]
From:[info]aminoskaabe
Date:December 28th, 2005 - 08:47 am
(Link)
nu kaut vai tās pašas "Ceļojošās ciltis" or "Olivers Tvists" or "Salauztie ziedi" (tās ir tikai pāris pēdējās redzētās, bet tā kā mana atmiņa ir graujoši slikta, tad pagaidām uz ātro nekas cits nenāk prātā. Ja padomātu cītīgāk, gan jau atcerētos vēl čupas ar labām filmām"). Laikam "2046" un "Golfa nūja" oficiāli ir jau pagājušā gada filmas, bet tā kā es tās redzēju tikai šogad, tad atļaušos tās nosaukt par savām gada filmām. Ja es veidotu tādu sarakstu, kā Tu, tad noteikti "2046" būtu gada filma.
Powered by Sviesta Ciba