Better jungler wins

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
05:53 am: winter - natural way of slow biological mass destruction
pēkšnais slimības uzbrukums deva iespēju izmēģināt divas krievu spēles: Maelstrom un Instinkt.

par Instinkt. iedomājieties Ulici razbitih fonarei + HalfLife (pirmo!) un voila - šis mikslis tad būs Instinkt. galvenais varonis uzzinot to, ka ir inficēts ar bīstamu vīrusu izspļauj nevīstošo tekstu par "māti" un dodas škaidīt zombijus un karavīrus ar frāzēm "zaraza", "šas mi potoncuem" un "predjavite vaši dokumenti" (okei, pēdējais teksts tur nebija, kaut gan prasījās). grafiskajā ziņā spēle ir novecojusi par 4 gadiem un līdz ar to izraisa šaubas par STALKERi un GSC varēšanu to pareizi noformēt. pašlaik ir jēga tikai no diviem dziņiem, Source un tā uz kā ir bāzēts FEAR (ē, Q4 varbūt, ja es to būtu redzējis vēl kaut kur izņemot pašu Q4).

Maelstrom. kārtējais generic RTS. lai gan ar smukiem efektiem, taču garlaicīgs. tiesa gan, viena skaisti nostrādāta lieta tur ir - iespēja pašam piedalīties kaujās pārņemot varoņu vadības grožus savās rokās (nu kā Uprising). taču nekas nespēj līdzināties DoW. āmen.

Comments

[User Picture]
From:[info]gamemaster
Date:February 8th, 2007 - 08:20 am
(Link)
"(ē, Q4 varbūt, ja es to būtu redzējis vēl kaut kur izņemot pašu Q4)"

DOOM III, Prey...
[User Picture]
From:[info]batou
Date:February 8th, 2007 - 04:47 pm
(Link)
ē, vai tad Prey nebija pašiem savs unikālais dzinējs, kurš it kā pēc nostāstiem tapis 10 gadus?

kauns atzīties bet kaut kā nav sanācis iemēģināt D3, taču tas noteikti tiks izdarīts.
[User Picture]
From:[info]snake
Date:February 8th, 2007 - 10:02 am
(Link)
Ir tāds mazpazīstams dzinis, Unreal Engine saucas, varbūt esi dzirdējis? Baumo, ka esot jau III versija iznākusi, un vai puse no upcoming grafiski advancētajām spēlēm jamo izmanto (pat Mortal Kombat), bet ko gan var zināt... :D

Pārējiem vienmēr paliks Renderware :)
[User Picture]
From:[info]batou
Date:February 8th, 2007 - 04:50 pm
(Link)
ē, nu jā, bet redzējis III darbībā neesmu. Unreal II kaut arī bija ok (human modeļi priekš sava laika pat bija ļoti advancēti), bet jaunākajiem dziņiem nestāv līdzās. Unreal III vēl tikai top ne? kaut kur tā kā redzēju treileri...
[User Picture]
From:[info]snake
Date:February 8th, 2007 - 05:58 pm
(Link)
jā es arī esmu redzējis treileri, man pat mājās stāv - "Gears of War" saucas :D

http://www.generationmp3.com/bigfiles/Neko/gow05_screen3.jpg - yep, viņš TĀ arī izskatās.
[User Picture]
From:[info]batou
Date:February 8th, 2007 - 06:29 pm
(Link)
ē, konkrēti U3! http://www.youtube.com/watch?v=dys6WRMv9H4

bet sorry, Crysis visiem iekabinās :) ja paši labākie FPSi (RPG un RTS arī) nebūtu domāti PC neviens tak viņus nepirktu.

tiesa gan, prasības ir konkrēti pain in the ass, ir doma ņemt jaunāku pīsli un tajā pašā laikā gribas laptopu priekš montāžas. what to do what to do. troubled life of the pc gamer.
[User Picture]
From:[info]snake
Date:February 8th, 2007 - 10:43 pm
(Link)
Rekur ir īstais U3 - http://www.youtube.com/watch?v=CVNod4gJpHU

Crysis, protams, iekabinās - vēlu veiksmi $$$$$ datora
iegādē (kurš protams nepavilks jau pat Crysis 2)!
[User Picture]
From:[info]batou
Date:February 9th, 2007 - 10:27 am
(Link)
zinot to, ka pc games ir ne tikai advancētākas grafiskajā ziņā, bet arī "iedziļināšanās" (immersion level?!) līmenī, i will gladly do so.

nepārproti mani, esmu geimeris ar stāžu un kamēr man bija ašpadsmit gadu un es nevarēju atļauties pēcē ar draugu to vien tik darījām kā rukājām dažādas konsoļu spēles (pēdējā konsole, kuru kopīgi izmēģinājām, bija NEOGEO, tagad viņam ir gan pēcē, gan pēesdivi, gan sieva un trīs automašīnas garāžā).

ūūn, lai kaut kā tiktu prom no vecumvecās diskusijas "kas bija pirmais vista vai ola" - piegdienaaah!
[User Picture]
From:[info]snake
Date:February 9th, 2007 - 12:11 pm
(Link)
"zinot to, ka pc games ir ne tikai advancētākas grafiskajā ziņā, bet arī "iedziļināšanās" (immersion level?!) līmenī, i will gladly do so."

- nu psc, tas ir kaut kāds gamez.lv forumu sūnaināko pagrabu cienīgs pilnīgi neargumentējams absurds. Like - nu zemākais līmenis. Kaut vai par piemēru paņemot visus top notch ex-un-present PC developerus - Epic, Irrational, Lionhead, Bungie etc. etc. etc. - kas, viņu iznākušās un upcoming spēles, kuras iznāca/iznāks uz konsolēm UN pc, viņas ko, kaut kā atšķirsies šī te immersion ziņā? Muhaha ;)
[User Picture]
From:[info]batou
Date:February 9th, 2007 - 03:31 pm
(Link)
tie ir atsevišķi izņēmumi (tiešām Dark Messiah vai Condemned bija ekselentas), skaidrs, ka adventure vai vecum vecās platformenes jau basically kā žanrs ir vairāk orientēts uz konsolēm. tikai man kā hardkore spēlētājam ir svarīgi citi žanri: FPS, RTS un classical RPG (ne jRPG vai arī action/RPG). un tu nevari noliegt, ka šajos žanros konsoles nu nekādi nav līderos. BF2: Modern Combat (PS un Xbox domātais) ietver only 24 multiplayer vienā serverī, kamēr BF2 uztur 64, Modern Combat ir tikai 5 kitu klases kamēr parastajā BFā ir 6. kad es redzēšu kā martcore un peacemaker rauj vaļā DoW (exactly as it is on PC) vai CoH pieturēdamies pie wii kotroliera, tad iespējams iznākšu no sūnām :)

un nav man zoba pret konsolēm :) vienkārši bērnības dienu varonis Soniks nestāv kaut kā līdzās Minscam līdz ko es sasniedzu noteiktu gadu skaitu.
Powered by Sviesta Ciba