Better jungler wins

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
01:36 am: vienā momentā kora "Kamēr" koncertā pat apbimbājos, jo spēlēju vecum veco spēli "Šo mūziku mēs varētu likt šādai spēlei" (jo savādāk ir tik garlaicīgi, ka jāmieg ciet). Troika's RPG būtu bijis kā kulaks uz acs. Btw, iesāku kačāt Obliviona saundtraku, bet čalis notinās no dc++. Un ārzemju torrentos slinkums meklēt. Un vēl vajag F.E.A.R saundtraku.

Current Music: Rivaz Ft. Stevie Rayno - Run To You [radio edit]

Comments

From:[info]elfz
Date:December 30th, 2006 - 02:39 am
(Link)
Nesen biki Oblivionu paspēlēju. To ģēniju, kas bethesdā izdomāja, ka oblivionam vajag ieskaņot visus dialogus, bet šim mērķim pieaicināt tikai trīs aktierus (pēc tā izklausījās, vairāk balss intonāciju paveidus nesaklausīju), vajag aiz pautiem karināt. Nu, un ne tikai tas.
[User Picture]
From:[info]batou
Date:December 30th, 2006 - 03:18 am
(Link)
par dialogiem nestrīdos, nelikās kaut kas iespaidīgs, bet mūzika ir ok. tam pašam morrowindam ir saundtraks, kurš spēles laikā ir tik ļoti nokruķīts, ka piegriežās, bet paiet kāds laiks kopš spēles noņemšanas no cietņa kā tā mūzika kļūst par kaut ko līdzīgu "Best of 80s" izlasei - visi gabali zināmi no galvas un nodreijāti, bet šā vai tā pa reizei uzliec paklausīties.
Powered by Sviesta Ciba