Better jungler wins

[info]batou @ 09:40 pm: dateks ir visuzticamākais, bet arī visdārgākais variants. bet ar visādiem ļevajiem neta veikaliem iesaku uzmanīties - var uzmest. man tā bija, tiesa gan naudu atguvu atpakaļ pēc draudiem. var ņemt lietotu bet pašlaik arī lietotajiem ir uzskrūvētas cenas, tāpat kā lietotajiem auto.

Normālā high endā cenas LV pašlaik ir pāri 1000. var mēģināt pa tiešo importēt (neesmu gan to darījis, tā ka nezinu kā ar to), bet tur būs arī problēmas lai tiktu rindā - jo deficīts.

Priekš lielas daļas jauno geimu es tomēr ņemtu RTX (minimums 3060, 3050 jau nav vairs jēgas tad var mierīgi uz 2000 sēriju skatīties - 3060 starp citu skaitās mid nevis high end). RTX tāpēc lai būtu DLSS, ja DLSS nav aktuāls tad vari ņemt radeonus, bet tie arī maksā uzskrūvēti, tā ka nekāda dižā ietaupījuma nav. GTX 1650, 1660 un 1660 Ti - tikai ja gribi spēlēt pašlaik kaut kādus uz medium settingiem bez DLSS + tās kartes nav domātas lai geimotu nākotnes geimus (ja nu uz minimal maybe). par DLSS negribu daudz rakstīt (tur labāk palasi dažādus neta resursus) - varu tikai pateikt ka man uz manas 2070 Super Dying Light 2 iet uz high ar 90+ fps, bez DLSS droši vien būtu kaut kur 60+. Tā ka atšķirība var būt ap 30%. bet atkal tas katram geimam atšķirās - cik nu labi DLSS ir implementēts. Radeoniem ir sava upscale tehnoloģija (ne gluži tik laba kā DLSS), bet kā jau rakstīju tie arī dārgi. Priekš geimošanas pilnīgi pietiek ar Ryzen - ieteiktu 5600. man pašam manā buildā stāv 3600x un pilnīgi pietiek priekš manas monitora izšķirtspējas (2560x1440). Rams - 16 GB pilnīgi pietiek, priekš ryzena - 3200 mhz. var ņemt 32 GB (būs kaut kur 100 eiro plusā) ja gribi kaut ko darīt photošopā vai premjerā. Par dzesēšanu ar normālu keisu nav īpaši jāiespringst (nu ja vienīgi procim, lai būtu klusāks). Vatāža - idk nu man laikam bija (precīzi neatceros kā nekā 2 gadi jau pagājuši) 850. Bet ja neņem jaudīgu videokarti pilnīgi pietiek ar 750 vai 650. galvenais neņemt lētu ķīniešu sūdu - tur svarīgi lai ir no uzticama ražotāja.

nekādus īpaši izdevīgus veikalus gan nezinu, ieteiktu veikt pašam savu izpēti - do your own research, jo katram (tāpat kā ar auto) ir savas vajadzības un budžets. nāksies nedaudz palasīt pakasīt pakausi un atkal palasīt, es kaut kur gadu aptuveni skatījos ko man ņemt (jo es īpaši nesteidzos, toreiz arī nebija tāda deficīta).

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Powered by Sviesta Ciba