/**\ mūldēšana, ibio... baj veganblackgayjewfeministiclyatheisticantifa - Post a comment
( Read Comments )
TimeText
10:55 pm

[info]basta

[Link]

Tātad, aizrakstīju visiem kantoriem ko vien varēju atrast. Atbildēja divi - pirmie vispār neko nesaprata, atsūtīja nereāli zemu cenu un uz nākamajiem emailiem nav atbildejuši. Rīt pamēģināšu atkal. Otrie nosauca summu, ko es negribu maksāt. Nevis tāpēc, ka nevarētu samaksāt, bet tāpēc ka principiāli negribu.
Veicu saraksti arī ar vienu Latvijas kantori, bet tie, vismaz pagaidām tikai smuki runā un stiepj gumiju.
Man braukšanai ir atvēletas 12 dienas. Mērķis atrodas 3.5k km attālumā - ja aizbraucu līdz turienei, sākas šipings un augstāk aprakstītās problēmas.
Patreizejais plāns:
- braukt līdz galam, maksāt un ieķeksēt blociņā, ka esmu to izdarījis.
- braukt B maršrutā. Neaizbrauktu līdz iedomatajam mērķim, maršruts būtu skaistāks, garāks, tehniski grūtāks, bet reāli pavelkams un atpakaļ līdz dzīves vietai aizbrauktu ar saviem spēkiem. 12 dienās man būtu jānobrauc apmēram 5k km, no kuriem pēdējais tūkstotis pa lielceļiem.
- braukt no Spānijas līdz Spānijai. 12 dienās apmēram 7.5k km. Varbūt to es varu pavieikt, kaut gan viss maršruts būtu bez lielceļiem. Mīnuss - negribu motociklu Spānijā vairs atstāt.
- braukt no Spānijas līdz galam un tad uz dzīvesvietu. Tad 10 dienās būtu jānobrauc 8.5k km. Desmit dienās, jo vismaz divas paietu robežu šķērsošanā. Varētu braukt 850km dienā, desmit dienas pēc kārtas, un pat vēl vairāk, ja man būtu motivācija kā iepriekšējās reizēs.

Sākšu braukt laikam 21. martā. Pēc tam es pazūdu.
Reply:
 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba