/**\ mūldēšana, ibio... baj veganblackgayjewfeministiclyatheisticantifa - Post a comment
( Read Comments )
TimeText
10:55 pm

[info]basta

[Link]

1) Atcerieties lielisko 'children af fall'?
Vakar uzzināju, ka viņi, dēļ savas pro-pal/anti-izr nostājas savā laikā tika nobanoti Vācijā. Vēlējos uzzināt kaut ko vairāk, taču, tā kā tas notikai laikmetā kad vienigais soctīkls bija myspace, mani centieni bija neveiksmīgi.
Vēlu vakarā nolēmu uzprasīt Dacei, arī viņa neko nezināja, taču mūsu saruna izvērsās gara un vismaz pēdejos 10 gadus aptveroša. Tās noslēgumā Dace ieteica grupu kura man patikšot.
Bija vēls, es biju ārā un, sēžot mašīnā, gribēju klausīties lietū un vējā, nevis muzikā. Tāpēc vakar mazliet par viņiem tikai palasīju. Izrādās, arī viņu koncerts Vācijā pirms pāris nedēļām ticis atcels to pašu iemeslu dēļ kuru 'children of fall' tika nobanots.

https://m.independent.ie/irish-news/irish-folk-band-lankum-have-germany-gig-cancelled-due-to-political-stance-in-supporting-palestine/a1178911886.html

Dedziet ellē vecie un jaunie fašisti.

Vēl uzzināju, ka esmu pirms padsmit gadiem diezgan daudz laika ar viņiem kopā pavadījis, jo Markas un Tomasa tusiņš, bet nezināju, ka viņi spēlē.

Šodien, pa ceļam uz skolu, nolēmu paklausīties. Sen neko tik iespaidīgu neesmu dzirdējis. Jūs ātri sapratīsiet ko vēl bez berlīnes skvotiem es tur dzirdu. Paklausieties paši:

https://youtu.be/5rukIHD7rNY?si=Ntx5mS1ZYDpyiop6



https://youtu.be/qhqpQiXnFx0?si=xx1F3FWJDlDaRHbK


2) Šodien nomiris Otars Joseliani.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Otar_Iosseliani

Vedot mašīnā Otaru, nokļuvu savā pirmajā un līdz šim vienīgajā autoavarijā (mums uzbrauca virsū). Mazliet vēlāk, kamēr sēdēju policijas mašīnā, notika pavisam īsta zemestrīce.

https://lr1.lsm.lv/lv/raksts/sii-diena-vesture/21.-septembris.-zemestrice-kura-bija-jutama-ari-latvija.a134288/
Reply:
 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba