/**\ mūldēšana, ibio... baj veganblackgayjewfeministiclyatheisticantifa - Post a comment
( Read Comments )
TimeText
10:54 pm

[info]basta

[Link]

Iepriekš par to neko nezināju, neko pat nebiju dzirdējis, bet nu jau esmu izlasījis visus internetus par South Prison kāpienu. Jā, no Lugnas lejā kāpjot ir jāiet garām tai stāvajai kraujai, bet nekad nebiju iedomājies, ka varētu mēģināt tajā uzkāpt. Tas arī bija viens no iemesliem kāpēc pēdejā meneša laikā trīs reizes esmu bijis tās tuvumā. T.i. pirmajā reizē skatoties kraujas virzienā, likās, ka tur varētu uzkāpt, tāpēc gāju atpakaļ un mēģināju pētīt. Sestdien makoņi bija pietiekoši augstu lai beidzot redzētu 'ieeju' tajā.
Interneti diezgan klusi. Instagrammā atradu tikai vienu reportāžu, Yūtūbī ir paris vizuāli skaisi ziemas video. Stravā ir redzamas divas pēdas, bet drīzāk kaut kur blakus. Alltrails redzamais maršruts ir stipri, stipri aptuvens.

Ja laiks būs labs, sestdien mēģināšu kāpt. Lietu nesola, taču būs zemi mākoņi un temperatūra diezgan tuvu nullei. Vējam tur nevajadzetu būt, jo ir pakavs, kas nozīmē, ka, ja ir makoņi, būs diezgan mitrs. Slidenumam gan lielāka nozīme ir lejā kāpjot, ko šoreiz neplānoju darīt.

Kristaps it kā grib doties līdz, bet šonedēļ netiek, es pārāk ilgi gaidīt negribu. Vienojāmies, ka, ja viss būs labi, ziemā ar virvēm un ledus cirvjiem kopā uzkāpsim.

Kristaps vispār ir baigais malacis, regulari uz Alpiem trenēties dodas un šovasar, netālu no savas mājas, stundas laikā uzkāpa 50 metru augstā vertikālā sienā.
Reply:
 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba