/**\ mūldēšana, ibio... baj veganblackgayjewfeministiclyatheisticantifa - Post a comment
( Read Comments )
TimeText
10:55 pm

[info]basta

[Link]

- notestēju fizisko - lai arī ne tuvu nav ideālā stāvoklī, ir diezgan ok. trīs dienas, tris kalni.
pirmo un trešo izvēlējos zināmu iemeslu dēļ. kā otro sākumā gribēju Nefinu, bet nolēmu tomēr pavadīt laiku pirms prombraukšanas ar Krzysztofu un ļaut lai viņš mani aizved savas takās. mākoņi bija ļoti zemi, tāpēc nekur augstu izlēmām nekāpt. tā vietā gājām pa nosacīti zemām virsotnēm, līdz 328m augstumam, ik pa laikam nokāpjot teju līdz jūras līmenim. starp citu, šī gājiena altitude gain strava ir sarēķinājusi ļoti greizi - ja skatās maršrutu kartē, var redzēt, ka esam bijuši 328m augstā virsotnē, bet diagramma rāda, ka neesam bijuši augstāk par 250m. Krzysztofs ir aizrāvies ar klinšu kāpšanu, tāpēc pāris reizes gājām nevis pa taku, bet gan kāpām klintīs. bija interesanti un patika, taču nezinu vai tā ir mana lieta. fiziski šis bija grūtākais no trīs maršrutiem.
laika ziņas bija neiepriecinošas, tāpēc vakarā atvadījos, atstāju nākamās dienas kāpienam sapirkto ēdienu Krzysztofam un gribēju doties kaut kur virzienā uz vidieni, taču iekāpjot mašīnā sapratu, ka nekas cits mani neinteresē, pat ja ir lietus un vējš - gribu atpakaļ tikai un vienīgi uz to vienu noteikto kalnu, tāpēc devos ceļā. braukt bija ļoti, ļoti grūti, no koncentrēšanās, mazajiem līkumotajiem ceļiem, lietus un pretīmbraucosajiem idiotiem, kas nemāk izslagt tālās gaismas, sāpēja acis un iestājās autopilots. No trīsstundīgā brauciena īsti pat neko citu neatceros kā vienīgi to, ka īstajā laikā jāpiestāj un te jāieraksta. kāpiens bija kluss un mierīgs. bija tikai daži skrējēji, zirgi un diezgan paaugsti mākoņi. mazliet lietus, kā dēļ lejā kāpjot ap 'ze vietu' paslīdēju uz akmeņiem un nogāzos. otreiz nokritu jau pašā lejā esot - gāju, gāju, un vienkārši uz līdzenas vietas nokritu. aiz pārsteiguma pāris sekundes tā arī paliku guļot zemē.
- ar sanitu pēdējā laikā daudz par Brutuļiem runājam. viņa jau ir ielikusi instagrammā postu, es vēl varbūt likšu. kas interesanti - neviens brutuļnieks vai kalnamuižietis sevi neuzskata par īstu smiltenieti, kamēr smiltenieši vismaz kalnamuižu uzskata par smiltenes sastāvdaļu. kaut kādi imperiālisti - krievi arī pribaltus par saviem subjektiem uzskata.
- vienmēr esmu gribējis redzēt ziemeļblāzmu
- kc
Reply:
 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba