/**\ mūldēšana, ibio... baj veganblackgayjewfeministiclyatheisticantifa - Post a comment
( Read Comments )
TimeText
10:55 pm

[info]basta

[Link]

Šodien braucu pa lielceļu un vienā brīdī pamanīju, ka pārvietojos ar ātrumu, kas ir tik pat liels cik ātrākais ko ar motociklu esmu braucis. ok.
Viesturs reiz teica, ka viņa draugi/klase dalījusies divās daļās - Pērkons vs Jumprava. esmu vienmēr bijis 90/10 pro Jumprava. Jumprava man nekad nav likusies pop-grupa un laikam kā vislabākais pierādījums tam varētu būt tas, ka Grāvers pēdējos gados ir kļuvis pārāk alternatīvs pat priekš manis. Lai nu kā, bet bērni daudz to mašīnā sākuši likt. Viņu mīļākās dziesmas ir diezgan paredzamas - Tomam vislabāk patīkot 'Peldētājs', Rasai arī, bet tikpat stipri patīkot arī 'Ziemeļmeita'.
Mana Jumprava ir apmēram šāda: bērnībā vislabāk patika 'Šis ir mans auto', jo kurš gan vēl tajā laikā varētu tā sadauzīt un noslīcināt mazlietotu žiguli.
Nākamā būtu 'Zem diviem karogiem' - tur ir kaut kāds ugārs, kas vēl joprojām darbojas.
'Baltā' - ierakstīju šo koncertu no tv (pa gaisu) kasetē un griezu uz riņķi kamēr pleijerim baterijas turēja. Maza vilkšana netraucēja. Spiež uz pareizajām pogām. Ja būtu jāizvēlas viena dziesma, tad viennozīmīgi šī.
'Tālu aizgāja brālis' - viena no retajām dziesmām kurai māku visus vārdus, iemācījos 12 gadu vecumā, bet vēl joprojām nav ne jausmas par ko viņi tur dzied.
'Pa vējam' - tagad zinu kāpēc vienmēr ir patikušas Jackson ģitāras.
'Nedaudz par viņu' - mans 'guilty pleasure', pēdejos gados ļoti bieži galvā skan. KC.
Reply:
 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba