/**\ mūldēšana, ibio... baj veganblackgayjewfeministiclyatheisticantifa - Post a comment
( Read Comments )
TimeText
02:39 pm

[info]basta

[Link]

Uzmini autoru. (Digna!?).
'Juri, es taču Tev sen jau paskaidroju, bet Tu kā auns atkal vaicā par Aušvici. Vēlreiz, tāpēc, ka fašismā toreiz juri kažas bija tik daudz, ka godīgie cilvēki vienkārši tika iznīcināti. Tieši tāpat kā tagad rīkojies Tu - ideoloģiski liec pamatus jaunam fašisma paveidam - visa cilvēciskā iznīcināšana cilvēkā un viņa pazemošana līdz pat bērnu izmantošanai.
Dievu pasaules civilizācija saprot tā, kā Viņš Svētajos rakstos ir teicis , ka uz šis zemes Viņa klātesamība būs minimāla. Un ar to cilvēce ir samierinājusies, jo , ja tu kaut ko izgatavo, tev ir tiesības to arī iznīcināt , pārveidot.
Tālāk, Juri, tad , kad ASV un vēl daži norausies ar atombumubu, tad Tu atkal kliegsi - kur bija Dievs. Bet Dievs redzēdams, kādu postu pasaulē ir ienesis pedofašisms, Dievs vienkārši ņem un iznīcina tās sērgu vietas.
Tā kā , ja ASV norausies ar atombumbu, pie vainas būsi Tu, jo Tu esi bērnu izvarošanu, atņemšanu, pazemošanu, psihes pārveides ideologs. Un vēsture ziņo, to, ka Dievam reiz piegriežas un viņš noslauka to mēri no zemes virsas.
Un vēl, Juri. Kā Svētajos trakstos ir teikts, ka kari, naids , dabas katastrofas tikai palielināsies, bērni neklausīs vecākus, cilvēkos izdzisīs mīlestība. Jā , to varam redzēt, ka Tu pavedini uz pseidomīlestību.'
Reply:
 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba