/**\ mūldēšana, ibio... baj veganblackgayjewfeministiclyatheisticantifa - Post a comment
( Read Comments )
TimeText
01:43 am

[info]basta

[Link]

viss, padodos.
jau rakstiiju par iezemieshu/uk dushu tradiicijaam.

esmu izdomaajies krustaam shkjeersaam, bet nekaadiigi nevaru atrast logjisku izskaidrojumu tam, kaapeec ir vajadziigi karstajam un aukstajam uudenim atsevishkji kraani. luuk, klasisks piemeers:

 

izskataas skaisti, tachu probleema ir taa, ka vieniigais veids kaa tikt pie silta uudens (taa arii nekad neesmu izmeegjinaajis), ir aizsprostot rezervuaaru un sajaukt tanii vajadziigaa siltuma uudeni. turklaat, vismaz maziem beerniem (un reibushiem adultiem) tas ir diezgan biistami, jo pa karsto kraanu liist teju verdoshs uudens. kaa (par taadaam ekstraam esmu jau aizmirsis) piem. iztiiriit zobus siltaa uudenii?
shaada tipa izlietnes ir vispopulaaraakaas, tiek izmantotas gan wc, gan virtuvees, arii manaa pirmajaa maajaa taadas bija visur, taapeec liels prieks bija ieraudziit `pareizaa tipa` izlietni naakamaas maajas virtuvee. tipa shaadu:


lai arii kraans izskatijaas tikai tuvs un paziistaams, muusu kopiibas sajuuta bija iisa - jau pirmajaa roku mazgaashanas reizee apdedzinaajos. karoche, shiispuses ljaudiim divkraanu miilestiiba ir tik pamatiiga, ka pat shaadaa kraanaa, kuraa parasti karstais un aukstais uudens tiek sajaukti iekshpusee un aaraa tas iztek pa vienu caurumu, tie abi iztek pa diviem dazhaadiem kanaaliem un sajaucas (ja sajaucas) tikai pie speeciigas struuklas jau aarpusee esot. 

nu, luuk, taada man saape. turklaat, esmu taadus kraanus gan ieksh nz, gan singapuuras redzeejis (shkjiet ka turcijaa arii), tamdeelj iesaku visiem uzmaniities un tureeties pretii shaadu britu imperiaalistisko kraanu izplatiibai.
tas nav dabiigi!!!
Reply:
 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba