/**\ mūldēšana, ibio... baj veganblackgayjewfeministiclyatheisticantifa - October 20th, 2023

October 20th, 2023

October 20th, 2023
06:37 pm

[Link]

atceros, biju ļoti, ļoti pārsteigts, uzzinot par lielo dienvideiropas 'antifašistu' atbalstu krievijais iebrukumam ukrainā. no viņu puses bija viss pēc pilnas, mums labi zināmās programmas - ukropi, azov, cīņa pret fašismu, odesas dedzināšana, staļingradas kauja, banderas, bonbass dombiļi, u.t.t. man tas bija vienlaicīgi skumji, smieklīgi un pie reizes arī diezgan acis atveroši, bet vismaz manā draugu uz paziņu lokā bija liela vienprātība un līdzīga izpratne par Ukrainā notiekošo.
ar izraēlas-palestīniešu konfliktu viss ir daudz savādāk. mans info lauks pēkšņi ir pilns ar cilvēkiem, kuriem šis konflikts ir sācies tikko, ar neprovecētu hamas (sūdabrāļi, protamska) uzbrukumu izraēlai, kuri uzskata, ka gaza ir jānolīdzina, palestīnieši ir bioatkritumi, teroristi, bet natanjahu ir demokratisko vērtību aizstāvis u.t.t.
es nezinu kā to izskaidrot. informāciijas trūkums? līdzīgi kā tiem dienvideiropas stulbeņiem - patālā atrašanās no konflikta?
savu viedokli cenšos pārāk bieži neizpaust, bet tajās retajās reizēs kad to daru, jūtos mazliet kā stāstītu par plakano zemi. nepriecāties par to, ka košera raķetes ir stiprākas par halal raķetēm mūsdienās nav labais tonis.
pozitīvā piebilde - tagad mazliet labāk zinu kā jūtas par ukrainas bumbošanu nejūsmojošs krievijas iedzīvotājs.
negatīvā piebilde - nepilnās divās nedēļās rietumkrastā ir nogalināti vismaz 75 palestīnieši un vairāk nekā 800 arestēti. ja kāds nezin, tad rietumkrastu 'kontrolē' (es arī nezinu ko okupācijas apstākļos var 'kontrolēt') fatah, kas vēl joprojām tic, ka miera sarunas viņus atgriezīs laimībā, atņemtajās mājās un pie kaimiņos dzīvojošajiem draugiem un radiem, kādu dienu varēs doties neprasot atļauju nometnes apsargam t.i. izraēliešu tīneidžerim ar automātu kaklā.

(6 comets | Leave a comet)

Previous Day 2023/10/20
[Archive]
Next Day
Powered by Sviesta Ciba