/**\ mūldēšana, ibio... baj veganblackgayjewfeministiclyatheisticantifa - July 16th, 2023

July 16th, 2023

July 16th, 2023
01:06 am

[Link]

Pamodos, nomazgāju muti, nopirku benzīntankā kafiju un lēnām aizgāju uz veikalu vēlreiz papriecāties par vienu no skaistākajiem mūsdienu motocikliem - kawasaki z900rs
Nav priekš manas patreizējās braukšanas un maršrutiem, taču skaists tāpat.

Visu pārējo dienu pētīju kartes un plānoju maršrutus. Virziens ir skaidrs. Vēl daudz dažādi sīkumi ir vajadzīgi - somu stiprinājumi, mazās dugu somas laikam nopirkšu, benzīnkanna, filtri, slēdzenes, navigācija vēl jāizdomā u.t.t.
Skatījos padaudz video lai redzētu kādā stāvoklī ir ceļi (manam motociklam tas ir mazliet svarīgi). Video bav daudz un lielākoties tie ir tiktok kompilācijas, ar labu bildi, taču neciešamu skaņu - 'eeee, rekur kaza kokā, heeej, kaza, kā tev iet? gribi ar mums uzdejot ar kūsu laimīgajām tiktoka sejām? - nubleģ, ejiet dirst.

Vismaz pirmajā daļā, kurai jābūt kā tīrākajai izklaidei, Ilmārs tomēr gribot piedalīties. Teicu viņam, ka nākamnedēļ gribu pirkt biļetes.

(Leave a comet)

TimeEvent
10:55 pm

[Link]

man tomātu zupa vienmēr bija likusies kaut kas līdzīgs šķidram roltonam bez sāls - sarkans šķidrums ar tomātu garšu trīs litru burkā. vai arī kaut kas ko bērniem vakariņās benzīntankā nopirkt.
pēdējos mēnešos šis priekšstats mainījās un tomātu zupa sāka asociēties ar kaut kādu mieru un mīļumu, taču garšas ziņā tas vēl joprojām bija kaut kāds sarkans škidrums.
līdz pagāšnedēļ, darba pasākumā arī šis priekšstats mainījās. miers, mīļums un garšīgs sātīgums ar pesto.
tagad man jāatkož kā kaut ko tādu pašam uztaisīt.

(4 comets | Leave a comet)

Previous Day 2023/07/16
[Archive]
Next Day
Powered by Sviesta Ciba