Intervija ar leģendu

« previous entry | next entry »
Maijs. 16., 2009 | 11:32 am
music: The Sopranos soundtrack

Kā jau tas visiem neapšaubāmi un viennozīmīgi ir zināms, tad Latvijas basketbola leģenda ir mūsu šodienas intervijas viesis. Piedāvājam ieskatu viņa intervijā, viedoklī. "Uzvarēs stiprākie!" viņš atzīst.*

- Sveiks, Valdi!
- Es esmu visgudrākais, vislabākais, es visu protu. Ja man dotu iespēju, tad es visu padarītu labāku. Bet nevienam jau tas laikam neinteresē. Ko tad es viens pats varu? dodiet man visu pasaules naudu, tad es varēšu valdīt pār pasauli.

- Ne tik ātri pār tiltu, vispirms mūsu lasītāji grib sasveicināties ar tevi.
- Ā, nu, jā, es protu sasveicināties vislabāk! Neviens nesveicinās tik labi kā es! (triumfējoši smaida)

- Lūdzu...
- Tātad, Sveicināti. (atkārto uz pirmo sveicienu izteikto) - Es esmu visgudrākais, vislabākais, es visu protu. Ja man dotu iespēju, tad es visu padarītu labāku. Bet nevienam jau tas laikam neinteresē. Ko tad es viens pats varu? dodiet man visu pasaules naudu, tad es varēšu valdīt pār pasauli.

- Kā iet, Valdi?
- Paldies, man ir tīri tā neko. Bet neviens cits gan neko labu par sevi nevar pateikt.

- Ko tu domā ar to?
- Vājais punkts ir Einars! Un visa tā topmenedžeru padarīšana izraisīja krīzi! Pie visa vainīgi viņi! Vot, bļ**, ja man dotu varu, tad gan es visiem parādītu, cik es esmu labs. Bet neesmu es vējš, un nebūšu.

- Kāpēc Gatis kā muļķis samaksāja valsts nodevu, lai gan bez viņa to pašu jau izdarīja gaisatūres elvē?
- Es viņu sakūdīju! Man vajadzēja parādīt, cik viņi ir niecīgi, ja neapvienosies ar mums. Viņiem vajag vadībā tādu lielisku darboni kā es! Neviens to neprot kā es! Viņi neprot izveidot komandu, un viņi neprot komandu vadīt pēc izveidošanas! Bet es to protu, es varu izveidot komandu tukšā vietā, un vadīt to vairākus gadus! (mūsu hi-fi mūzikas atskaņotājā tieši skanēja Lil wayne pagājušās vasaras hits, un tā vieta, kur Veins dzied "Nigga cant do this and he cant do that, but I'ma hit-it-hit-it like its hot.)

- Tātad nauda Gatim ir?
- Jā, es viņam maksāju.

- Tu personīgi vai klubs?
- paklau, šo daļu uzmanīgi. prasa manam advokātam! Advokāts sastādīs papīru, un izteiks manu viedokli. Es aizeju, šī intervija ir farss! muļķības!

* parodija par pēdējā laikā Latvijas medijos lasāmajām intervijām ar sporta cilvēkiem.

Links | ir doma | Add to Memories


Comments {0}