basket

Redžija pēdējā spēle.

Maijs. 20., 2005 | 09:13 pm
No:: basket

    39 gadu vecumā aizvadīt karjeras pēdējo spēli un iemest 27 punktus ar 11 no 16 metienu precizitāti...

15 sekundes pirms spēls beigām Redžiju Milleru nomainīja un visu minūtes pārtraukumu, kas tobrīd bija paņemts, visa arēna un visa Detroitas Pistons komanda aplaudēja par godu Pacers leģendai. Stāsts, kurš sākās 1987. gada draftā noslēdzās 2005. gadā. Tas ir gājis cauri neskaitāmiem lieliskiem buzzer-beater'iem gan regulārajā sezonā, gan plejofos, ASV Dream Team uzvarām, NBA Visu Zvaigžņu spēlēm, divdesmit tūkstošiem karjerā gūtajiem punktiem un dažādām vairāk vai mazāk smagām traumām, no kurām viena bija lauzta roka šīs sezonas sākumā.
    Reizi Millers spēlēja arī NBA finālos. Toreiz 2000. gadā Pacers uzvarēja tikai 2 sērijas spēlēs un Redžijs, tad jau būdams 34 gadus vecs, meta vidēji 24 punktus spēlē.



2004./2005. gada NBA sezona Milleram sākās ar lauztu roku un tāpēc nācās izlaist sezonas sākumu un pavisam regulārajā sezonā Redžijs nospēlēja 66 spēles. Redžijs vēl nebija atgriezies sastāvā, kad Rons Artests sabojāja viņa pēdējo sezonu. 2004. gada 19. novembrī lidoja dūres un plastmasas krūzītes. Rezultātā Artestu diskvalificēja uz visu sezonu. Ja tas nebūtu noticis, tad sērijas rezultāts būtu pretējs, jo tas noteikti atslogotu Redžijam darbu un viņš varētu mest ar augstāku precizitāti - 32% trīņos ir karjerā zemākais un tikai 3. reizi karjerā zem 100 iemestajiem trīņiem. Arī 32 minūtes tādā vecumā ir krietna slodze... Ja 15 reizes pēc kārtas ir mests virs 100 trīņiem sezonā un ar to sasniegts rekords...

Links | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.