Ernests Kalve

« previous entry | next entry »
Jan. 10., 2009 | 12:32 am

Mani te viens nosauca par heiteru. Par to, ka es pēc Ventspils spēles kritizēju Ernesta Kalves spēli. Pēc pēdējām pāris spēlēm viedoklis par Ernestu Kalvi man ir mazliet uzlabojies. Viņš acīmredzot ir daudz ieguvis no tā, ka pēdējā laikā dabū daudz spēlēt.

Esmu gatavs atvainoties par Kalvem veltītajiem sliktajiem vārdiem. Bet ar šādiem tādiem nosacījumiem. Katrā ziņā viedoklis mazliet jau ir uzlabojies. Tagad priekšā visgrūtākais (tā taču apgalvo, ka nākamā spēle ir visgrūtākā, katra nākamā diena ir visgrūtākā, utt.). Bet tāpēc ne mazāk iespējamais. Kad maisam gals vaļā, tad daudz kas ir iespējams. Ļoti daudz noteiks turpmākās spēles. Viens no svarīgākajiem rādītājiem būs otrdien gaidāmais mačs pret Zagrebu...

Links | ir doma | Add to Memories


Comments {2}

efix

(bez virsraksta)

from: [info]efix
date: Jan. 10., 2009 - 12:51 am
Links

Piekrītu. Bet var redzēt, ka Kalve ir atvēries un sajutis to, ka VAR. Iespējams, daudz kļūdas un nepareizi lēmumi rodas no tā, ka nav bijusi tāda pieredze, iepriekš spēlējot ļoti maz. Tagad, kad jākapā visu spēli, tā tikai aug.

Atbildēt


(bez virsraksta)

from: [info]el
date: Jan. 10., 2009 - 01:01 am
Links

Baigi grīdā skatās, kad iet uz grozu. Apkārt švaki redz. Šodien ar, trīs čaļi priekšā, bet nu laužas. Pa malām atkal stāv brīvi savējie.
Un kājas, tās kājas. Moš vasarā boksā patrenēties?

Bet patīkami (kā skatītājam), ka viņam patīk skaisti spēlēt. Abi ar Bertānu uz dankiem nav jāskubina.

Atbildēt