ASK-Marusī CC

« previous entry | next entry »
Dec. 9., 2008 | 03:46 pm

Es vienmēr esmu gribējis uzrakstīt šo rindiņu:
Esiet sveicināti, cienījamie basketbola līdzjutēji


/rakstot to rindu, iedomājos: kāpēc ne vnk "sveiki", bet ciešamajā kārtā "esiet sveicināti". un kāpēc "cienījamie", ja tā parasti uzrunā dāmas? (kungiem ir "godājamie")...

Tātad.

Trīs iemesli, kāpēc vajadzētu skatīties šodienas ASK spēli:

- viens - tā ir Latvijas labākā komanda.
- divi - pērkot biļeti uz spēli, iespējams, varēs papildināt ASK naudas kontu (Parex bankā, visticamāk). (mēs nezinām, vai viņu līgums ar biļešu izplatītāju ir fiksēta summa, vai arī % no katras spēles. ja pirmais, tad neko.., bet ja otrais, tad sveicieni top-menedžerim Visvaldim Klintsonam (un varbūt arī Ģirtam Kalniņam). bet ja runājam par visīti, tad mēs nezinām, kam viņš to naudu no konta izmantos)
- trīs - paskatīties, iespējams, pēdējo ASK spēli bez Kaspara Kambalas sastāvā. Bet ja nopietni, tad novērtēt Mr. Korija Brjūera spēli, pārliecinoties, vai tiešām viņš tik daudz tur bumbu pie sevis. Novērtēt, vai Sandis (treneris Ramūns B. gan viņu sauc "Sanģis", bet tas nekas) Valters spēs pārvarēt sevis demonstrēto iepriekšējo spēļu vienaldzību un iztaisnot rokas, nespēlējot ar līkām (= necīnoties). Vai SV beidozt sāks cīnīties pa īstam?

* Šis raksts ir tapis bez samaksas saņemšanas no ASK Rīga vai no ar-to-saistītām-personām. Tas ir balstīts uz tīrām simpātijām pret ASK un Latvijas basketbola nākotni [saulaino].


SPĒLES SĀKUMS 19.30
LTV 7 RĀDĪS, ARĪ. Arēna Rīga.

Links | ir doma | Add to Memories


Comments {1}

efix

(bez virsraksta)

from: [info]efix
date: Dec. 9., 2008 - 04:30 pm
Links

Jāteic, ka biļetes iepirktas, un gaidu labu spēli.

Atbildēt