Sākas LJBL

« previous entry | next entry »
Sep. 30., 2005 | 10:09 am

Sestdien sākas 2005.-2006. g. sezona LBSJL (Latvijas basketbola savienības jaunatnes līga). Pēdējā LJBL (Latvijas jaunatnes basketbola līga) sezonā vairs nebija līgas visu laiku labākā komanda - Valtera Basketbola Skola.

Neko būtisku LBS līgas nolikumā nemainīja, jo LJBL jau bija samērā laba sistēma.

Pirms pāris dienām Basketbola akadēmija Rīga parakstīja līgumu ar visām nozīmīgākajām sporta skolām Latvijā, izņemot Baronam pakļauto Rīdzeni.

No sponsoriem atkarīgā LJBL pēdējos gados ar grūtībām atrada līdzekļus, tāpēc LBS ar sev pieejamo valsts atbalstu noteikti būs spēcīgs garants un varēs piesaistīt sponsorus, lai labākajiem spēlētājiem vai komandām varbūt izmaksātu prēmijas vai kā citādi materiāli atbalstītu.

LBS noteikti vajadzētu atrisināt tiesnešu problēmas. Lauku rajonos sevišķi spēcīgi izjūt vietējo tiesnešu atbalstu savējiem.

Links | ir doma | Add to Memories


Comments {2}

efix

(bez virsraksta)

from: [info]efix
date: Sep. 30., 2005 - 10:37 am
Links

LJBL tieshaam bija/ir laba sisteema. Pats esmu izgaajis cauri saakot ar liigas pirmo dibinaashanas gadu, kad bija pavisam pavisam maz komandu. Tagad sporta skolaa paskatos - oj oj:) katraa mazaa miestinjaa speelee, bet par tiesneshiem piekriitu - arii agraak jau briizhiem bija probleemas, it sevishkji atbildiigos machos, kad katrs punkts, sods izshkjiira speele :) it sevishkji, kad puikaam taa emocionalitaate taada augstaaka un kaisliibas:)) bet nu cpeuri nost Valteram, kursh sho visu izveidoja..

Atbildēt


LJBL maajas lapa

from: anonymous
date: Okt. 3., 2005 - 04:52 pm
Links

Baac.... LJBL i tik cuperiiga lieta!! Man tur speelee tik daudz paziistamie no daudzaam latvijas plseetaam bet tagad.... Nav maajas lapa!!!! :((((( Un taa kas i www.basket.lv i riktiigi nozheelojama!!! Tru nekaa nav!!! Tas riktiigi kaitina!!!

Atbildēt