basket

Muižnieks Sporta Studijā

Sep. 20., 2005 | 02:34 pm
No:: basket

Šovakar pl. 22:05, LTV7 Sporta Studijas viesis būs Latvijas izlases galvenais treneris Kārlis Muižnieks. Diemžēl, bet Latvijas basketbola izlasei Eiropas čempionāts beidzies jau pēc pirmajām trim apakšgrupas spēlēm. Trīs zaudējumi pēc kārtas un beigās dalīta 13.-16.vieta Eiropā. Pirms turnīra daudzi speciālisti šo mūsu komandu vērtēja kā daudzsološu, taču patiesībā tā labi aizvadīja tikai vienu spēli pret Spāniju, kad tika zaudēts papildlaikā.

Kādi ir neveiksmes cēloņi – vai vainīgs galvenais treneris vai paši spēlētāji, kā izlases sniegumu varētu ietekmēt mūsu centra Kaspara Kambalas klātbūtne –

visus šos jautājumus šķetināsim otrdienas "Sporta studijā". Savu viedokli izteiks gan vairāki basketbola speciālisti, gan arī pavisam jaunie basketbolisti, gan komentētāji.

Skaidrs, ka šādā situācijā uz studiju neviens no izlases spēlētajiem vai treneriem nerausies, taču vienam tik un tā nāksies atbildēt uz skatītāju jautājumiem. Tomēr izlases galvenais treneris Kārlis Muižnieks, kuram tomēr jāuzņemas atbildība par izlases sniegumu, laipni piekrita atnākt uz mūsu studiju.

Savus jautājumus izlases vadībai un spēlētājiem sūtiet elektroniskajā pastā studija@ltv.lv , tiešraides laikā zvaniet 7200449

Links | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.