basket

3. (noslēguma) spēle

Sep. 19., 2005 | 10:39 am
No:: basket

Cerams, ka šis turnīrs tika "upurēts" 2007. gada čempionāta vārdā, kurš notiks tepat pie mums - Lietuvā! Uz to jau varētu gaidīt Andri Biedriņu, varbūt arī Kaspars Kambala būs. Janičenoks, Kristaps Valters, Armands Šķēle, Timmermanis vēl tikai pieliks pie savas individuālās spēles un arī komandas spēles. Gatis Jahovičs, Kaspars Bērziņš un Trojs Ostlers, kuri šoreiz nebija klāt, arī varētu būt labāki, jo Ostlers beidzot atradis normālu līgu, bet Jahovičam un Bērziņam vēl progresēt un progresēt!


Serbija-Melnkalne ir tāda tipa komanda, kuru faniem nav intersanti skatīties, bet kura uzvar un tāpēc viņa it kā būtu jāskatās. Pirms šīs spēles burtiski 1 punkts šķīra Serbiju no turnīra beigām un tikšanu nākamajā kārtā. To arī apzinājās organizatori un tiesneši, jo Serbijas netikšanas gadījumā tribīnes būs labi ja pustukšas.

1.reizi Armands Šķēle bija sākumsastāvā un tajās salīdzinoši nedaudzajās minūtēs bija labākais skatītāju spēlētājs. Ja būtu kāds normāls garais, kā piemēram Andris Biedriņš vai Kaspars Kambala, būtu nopietns spēks. Tādas piespēles no Eiropas klubos spēlējošajiem, šķiet, neviens nedod.

Izgāzās Helmanis, pieņemot sliktus lēmumus. Tad bumbu pārturēja, tad tikai 1-no-8 3-punktu metienus realizēja. Divi vienīgie veterāni (Helmanis un Štelmahers) visvairāk izskatījās pēc tiem, kas nesaprot, ko treneris no viņiem grib.


Vispār bija tāda sajūta, ka treneris Muižnieks vēl aizvien vada kādu pārbaudes turnīru. FIBAi šis turnīrs vairāk ir kā pienākums, nevis labs pasākums. Kāda jēga likt 3 spēles 3 dienās katrai komandai? Basketbola popularitātei tas nenāk par labu. FIFA un UEFA uz saviem čempionātiem, piemēram, liek 2 spēles dienā un katru savā laikā.

Līdz ar Latvijas izstāšanos šis turnīrs zaudējis jēgu. Atlikušajās spēlēs mūsu favorīts būs Krievija, kura ļoti skaisti spēlē. Viņiem sastāvā ir Latvijā sagatavotais Holdens, skaisti spēlēt mīlošais Kiriļenko un viņa atbalsta grupa.

22.09., ceturtdien, Krievija spēlēs pret Grieķiju vai Izraēlu. Tā varētu būt labākā no tuvākajām spēlēm.

Links | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.