basket

Pēc spēles...

Sep. 1., 2005 | 10:36 am
No:: basket

Kārļa Muižnieka pēcspēles komentārs: "Pēc pārtraukuma paši atdevām pretiniekiem iniciatīvu, padodamies viņu spiedienam. Uzbrukumā nemācējām izmantot pretinieku vājās vietas, ko veiksmīgi darījām spēles sākumā,"

Latvijas basketbolisti uz Viļņu devās trešdien plkst.13, apzināti riskēdami laukumā doties autobusā ierūsējušām kājām. Iznāca papildus pārbaude raksturiem. Līdzi devās ar īriem nespēlējušie Roberts Štelmahers un Mārtiņš Skirmants, bet mājās palika Kaspars Cipruss un Sandis Buškevics. Tiesa, arī Buškevicam drīz stāv priekšā ceļš uz Viļņu — uz kluba Lietuvos rytas treniņnometni, jo Eiropas čempionātā viņš, visticamāk, nespēlēs.

Pārbaudes mači parādīja, ka pērn atlases turnīrā savu darbu gana labi izdarījušais ventspilnieks saasinātas konkurences apstākļos zaudējis krietnu daļu pašpaļāvības. Gan individuālās darbības, gan komandas spēles organizēšanas ziņā Buškevics atpalika no trim citiem saspēles vadītājiem. "Pieredzējušu spēlētāju nav vērts turēt treniņos tikai procesa dēļ, tāpēc ņēmām vērā kluba intereses," tā treneris Muižnieks.

Izlases ierindā palikuši 13 basketbolisti, un treneriem jāaizlemj kurš būs liekais. Uz acīm redzamo pieļāvumu, ka tāds tiks meklēts starp četriem centra spēlētājiem, K.Muižnieks atbildēja apstiprinoši. Tiesa, tūlīt arī piebilda, ka esot iespējami arī citi risinājumi.

Links | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.