Ernests Kalve

Jan. 10., 2009 | 12:32 am

Mani te viens nosauca par heiteru. Par to, ka es pēc Ventspils spēles kritizēju Ernesta Kalves spēli. Pēc pēdējām pāris spēlēm viedoklis par Ernestu Kalvi man ir mazliet uzlabojies. Viņš acīmredzot ir daudz ieguvis no tā, ka pēdējā laikā dabū daudz spēlēt.

Esmu gatavs atvainoties par Kalvem veltītajiem sliktajiem vārdiem. Bet ar šādiem tādiem nosacījumiem. Katrā ziņā viedoklis mazliet jau ir uzlabojies. Tagad priekšā visgrūtākais (tā taču apgalvo, ka nākamā spēle ir visgrūtākā, katra nākamā diena ir visgrūtākā, utt.). Bet tāpēc ne mazāk iespējamais. Kad maisam gals vaļā, tad daudz kas ir iespējams. Ļoti daudz noteiks turpmākās spēles. Viens no svarīgākajiem rādītājiem būs otrdien gaidāmais mačs pret Zagrebu...

Links | ir doma {2} | Add to Memories


Barona nepārspējamā patiesība

Jan. 10., 2009 | 02:14 pm

http://www.skvalmiera.lv/index.php?option=com_content&task=view&id=266&Itemid=1


Interesanti: kā "Barona" ārštatnieks Bankevicu pirka...

Gluži vai detektīva cienīgus faktus par pēdējā laikā tik populāro tēmu Barons pērk Bankevicu pastāstīja komandas Valmiera direktors Jānis Kļaviņš:

- Pirmā informācija pie manis nonāca, kad 4. janvārī Rīgā biju aizgājis uz maču Barons pret Nevežis... Man pienāk klāt Dienas žurnālists Guntis Keisels un uzdod tādu īpatnēju jautājumu, no kura man mute paliek vaļā: - Vai Bankevics turpmāk spēlēs Baronā? Atbildu, ka man par to pirmā dzirdēšana un prasu, no kurienes tāda informācija nāk? Keisels man atbild, ka no Barona puses...

Tā todien arī palika. Aizbraucu nākošajā dienā uz Valmieru. Tiešām! Ingum ir viens zvanījis, stādījies priekšā kā Barona cilvēks, kas nodarbojas ar menedžmentu. Saucot viņu – Andulis Vite. Interesējies, vai Ingus negribot spēlēt Baronā. Ingus – kā jau normāls džeks – pateicis, ka visus šos jautājumus lemj kluba vadība, ka viņam taču līgums ar Valmieras sporta klubu.

Par šo sarunu Bankevics informēja kluba vadību. Es vēl kādu pusdienu nogaidu – vai tiešām man neviens nezvanīs? Nezvana. Tad nu dabūju tā Anduļa Vites telefona numuru un zvanu pats. Vienkārši gribas noskaidrot, kas tas par cilvēku, jo 20 gadu laikā, kopš strādāju basketbolā, neesmu tādu vārdu un uzvārdu dzirdējis... Viņš man atbild, ka esot Barona ārštata darbinieks, kurš darbojas ar menedžera lietām plus vēl ar sastāva komplektāciju.

Nu, tas bija tā drusku jocīgi. Es viņam saku, ka ne jau viņš aiz uz savu galvu tā uzreiz zvana spēlētājam un sāk pārvilināt uz citu komandu... Kurš tad tādu rīkojumu viņam devis? Vite atbild, ka viņš, lūk, esot tuvs vai labs draugs ar Ivo Zonni, privātā sarunā Zonne esot viņam teicis – ja viņš varot Bankevicu dabūt uz Baronu, tad, protams, nekādu iebildumu nebūtu...

Bet reālā pasaulē tās lietas notiek citādi! Ja kāds spēlētājs kādam klubam interesē, tad to kārto savādāk, apmēram tā, kā mēs pirms vairākiem gadiem to pašu Ingu dabūjām uz Valmieru no Gulbenes. Tas viss notiek tā, ka nevis sezonas laikā zvana spēlētājam, bet zvana komandas vadībai un sāk interesēties... Sāk runāties vai nu par izīrēšanas cenu vai par nopirkšanu... Tā tas notiek! Bet Andulis Vite pat žurnālistiem jau bija palaidis informāciju, ka viņš, lūk, jau esot sarunājis, ka Ingus jau tuvākajā laikā spēlēšot Baronā... Absolūtas muļķības un nepatiesība! Tās lietas tā nenotiek. Neviena, pat pušplēsta vārda, ka mēs (Valmieras sporta klubs) taisāmies Bankevicu pārdot vai izīrēt!

Kā treneris Bagatskis mēdz teikt, protams, katram spēlētājam ir sava cena, un katrs viņu var noīrēt vai nopirkt... Mēs taču varam pateikt - lūdzu, miljons latu, un viņš ir jūsējais! Jo neviens spēlētājs jau neaizstājams nav. Vienkārši katrai precei ir sava cena!

Kopumā viss tā nedaudz jocīgi atkal sanācis Baronam... Ņemot vērā, ka jau pagājušās sezonas vidū bija tieši tāds pats zvans pa taisno – Ingum pašam. Ar piedāvājumu spēlēt Baronā... Dīvaini, kāpēc sezonas beigās neviens viņam nezvana, kad viņš kā spēlētājs jau ir bez līguma un kad tiešām eksistē brīvais spēlētāju tirgus, kad katrs var pa tiešo spēlētājam zvanīt un interesēties.

Tādas neglītas šīs lietiņas no Barona puses... Pareizi jau Ivo Zonne saka, ka viņš pats neesot zvanījis, ka esot ārzemēs. Taču Baronam ir tiešām daudz apkalpojošas personas, kas viņa vārdā to var darīt.

_________
http://www.vipi.lv/1/4/?id_news=25237

Andulis pats personīgi sazinājās ar portālu Vipi.lv un izstāstīja savu nostāju, pārliecību un savas privātās dzīves stāvokli šobrīd. Uzskatām par vajadzīgu to publicēt, jo iepriekš rakstījām par faktiem un apstākļiem, kuri bija citādi.


LOL :D

šis gan ir lohu karalis :D
__________
http://esports.lv/basketbols/lbl/10012009-divi_principiali_dueli_lbl?page=2#comments

? http://www.draugiem.lv/friend/?1340801 ?
(pamatnodarbošanās - eskorts/pavadonis?)

Links | ir doma | Add to Memories