Teorija par basketbola kluba bankrotu

Dec. 15., 2008 | 07:58 pm

Pirmkārt, "bankrots" ir tikai viens no variantiem, ja ir maksātnespēja. Sarunvalodā ar "bankrotu" saprotams gan maksātnespējas procesa ierosināšanu, gan izlīgums, gan sanācija, gan bankrots, gan, droši vien, tiesiskās aizsardzības process.

Klīst baumas, ka atsevišķiem klubiem varētu draudēt bankrots. Vēl varētu padiskutēt, vai tas, ka attiecīgajai organizācijai, kas vada basketbola klubu, kļūstot maksātnespējīgai, beigs pastāvēt arī pats BK.

Ejam tālāk.

Praktisks jautājums: Kas notiks ar spēlētājiem, ja BK tomēr bankrotē?

Piemēram, vai Armands Šķēle saņems savus 20 tūkstošu ik mēnesi? Vai Sandis Valters saņems savus 20 tūkstošus ik mēnesi? Vai Edgars Jeromanvos saņems savus tūkstošus? Vai Pāvels Veselovs saņems savu naudu? Raimons Vaikulis? Edmunds Valeiko? Tanoka Bērds? Mants Kalnietis?

Grūti pateikt, vai viņi visi saņems visu.

Ir tāda "Maksātnespējas aģentūra", kas darba devēja maksātnespējas gadījumā dd darbiniekiem izmaksās algas. BET, kā zināms, latvieši mēdz uztaisīties par pašnodarbinātajiem, lai mazāks nodoklis jāmaksā. Nu, tad gan... maksājot mazāku nodokli, viņi tajā pašā laikā uzņemas lielāku risku.

Links | ir doma | Add to Memories


The "Best" of VV

Dec. 15., 2008 | 10:36 pm

Valdis Valters un Ivčiks Zonne/Cvankis Vanags ar savu savstarpējo diršanos jau apnikuši. Viņi tikai kaitē basketbolam.

VEF : Varons .. es gribēju rakstīt "Barons", sanāca ironisks kaut kas cits.

VEF : Barons savstarpējā karošana ir stulba. Tātad VV, IZ un C(A)V ir stulbi!

16.12.2008 20:00 LBL OSC VEF Rīga - Liepājas Lauvas
16.12.2008 Barons - Lukoil Akademik (mājās) 20:15 Arēna Rīga Eirokauss

Valdi Valter, Tu esi stulbs. Piedod, ja tas ir Edgara Jaunupa pirksts vai nepārspējamā, lieliskā menedžera Šeina pirksts. Vai arī tā jūsu "PR konsul-tante" ir stulba. Vienalga kurš no jums, varbūt arī jūs visi kopā, bars.

=====> Kāda jēga likt spēli vienā laikā ar Eirokausa spēli turpat blakus Arēnā?

8

Links | ir doma | Add to Memories


Tims Dankans 1000

Dec. 15., 2008 | 11:07 pm

Man šad un tad ir paticis skatīties Tima Dankana spēles. Dankanam ir tāds īpašs stils, kāds nav nevienam. Tāpēc Dankana spēles ik pa laikam ir vēlams paskatīties.

"Really? That sucks. I wish it was 100 and I had 900 to go."

Spurs forward Tim Duncan, upon being informed by a reporter Tuesday night that his next game would be his 1,000th in the NBA.

Links | ir doma | Add to Memories