2. tēmas piedāvājums

Dec. 9., 2008 | 09:57 am

Neesmu lasījis slaveno LBL nolikumu, bet tur noteikti ir kaut kas pretējs Eiropas Savienības prasībām. M? Ls 10.. :)

Links | ir doma | Add to Memories


VEF'am tagad pie manis ir Ls 1 kredīts

Dec. 9., 2008 | 02:01 pm

VEF'am tagad pie manis ir Ls 1 kredīts: Vēl deviņi slikti raksti par viņiem no manis, un par nākamo labo viņiem nebūs jāmaksā.

LOL

:D
(par blogu)

"Pirmkārt, mums no ierindas traumu dēļ izkrituši trīs svarīgi spēlētāji - Lauris Mizis, Sandis Silavs un Māris Gulbis. Otrkārt, ir iestājies fiziskās formas kritums," šā brīža situāciju skaidroja Valters. Sestdien Jelgavā "VEF Rīga" zaudēja vietējai "Zemgalei" ar 79:89. dzirdēju gan, ka Gulbis sācis trenerim runāt pretī..


_________________
Blogo "VEF Rīga" sporta direktors Artūrs Šēnhofs

Nesen atgriezāmies no Norčepingas, kur tika piedzīvots sāpīgs un ļoti neveiksmīgs zaudējums spēles pēdējās sekundēs. Bet to jau visi labi zina PROTAMS, KA VISI ZINA! VISAI, VISI! ARĪ KANJE VESTS UN ŽANS KLODS VAN DAMME. TĀPAT ARĪ FILS DŽEKSONS UN VALDIS ZATLERS., tāpēc gribēju padalīties iespaidos par zviedru komandu, uzņemšanu un pilsētu.

Neskatoties uz to, ka lidojām ar lidmašīnu, ceļš līdz Norčepingai bija ļoti vieglsWTF
????!!! vai tad lidmašīna jau nav vieglākais veids???!!!
, izlidojām no Rīgas 09.30 un jau 11.15 pēc vietējā laika aizvadījām rīta treniņu vietējā arēnā. Maza, mājīga arēna ap 1000 skatītāju vietām. Mūsu spēle bija pēdējā mājas spēle ko „Delfīni” aizvada šajā hallē, jo jau nākamnedēļ (tagad) tiek atklāta jaunā arēna ar 3000 skatītāju vietām turpat pārsimts metru attālumā.

Īpaši gribas izcelt zviedru teicamo uzņemšanu, kas izcēlās ar augsto kvalitāti un precizitāti. Nekas nebija jāpārjautā, visas mūsu prasības, kas bija saskaņotas jau mēnesi iepriekš ar e-pasta starpniecību, tika izpildītas laicīgi un bija dažādas nianses, kas patīkami pārsteidza. Piemēram, uzkodas, augļi un kafija garderobē pirms spēles. Sīkums, bet patīkami. Īpašs paldies Annai Holmberg, kas par mums rūpējās brauciena laikā. Tā kā mūsu menedžeriem darba nebija daudz.??? Spēļu organizēšanā mums ir kur augt! un bezjēdzīgu bloga ierakstu uzlabošanā arī

Pilsētu sevišķi apskatīt neizdevās, bet tā ļoti atgādināja Ventspili - klusa, mierīga, sakārtota un tīra pilsēta, kurā ir patīkami atrasties, bet dzīvot tādā nevarētu. Pārāk esmu pieradis pie Rīgas burzmas un „nekārtības”.

Cerams, ka beidzot sāksim uzvarēt!

Visu labu! Lai dzīvo Rīgas pilsēta!

Links | ir doma {2} | Add to Memories


ASK-Marusī CC

Dec. 9., 2008 | 03:46 pm

Es vienmēr esmu gribējis uzrakstīt šo rindiņu:
Esiet sveicināti, cienījamie basketbola līdzjutēji


/rakstot to rindu, iedomājos: kāpēc ne vnk "sveiki", bet ciešamajā kārtā "esiet sveicināti". un kāpēc "cienījamie", ja tā parasti uzrunā dāmas? (kungiem ir "godājamie")...

Tātad.

Trīs iemesli, kāpēc vajadzētu skatīties šodienas ASK spēli:

- viens - tā ir Latvijas labākā komanda.
- divi - pērkot biļeti uz spēli, iespējams, varēs papildināt ASK naudas kontu (Parex bankā, visticamāk). (mēs nezinām, vai viņu līgums ar biļešu izplatītāju ir fiksēta summa, vai arī % no katras spēles. ja pirmais, tad neko.., bet ja otrais, tad sveicieni top-menedžerim Visvaldim Klintsonam (un varbūt arī Ģirtam Kalniņam). bet ja runājam par visīti, tad mēs nezinām, kam viņš to naudu no konta izmantos)
- trīs - paskatīties, iespējams, pēdējo ASK spēli bez Kaspara Kambalas sastāvā. Bet ja nopietni, tad novērtēt Mr. Korija Brjūera spēli, pārliecinoties, vai tiešām viņš tik daudz tur bumbu pie sevis. Novērtēt, vai Sandis (treneris Ramūns B. gan viņu sauc "Sanģis", bet tas nekas) Valters spēs pārvarēt sevis demonstrēto iepriekšējo spēļu vienaldzību un iztaisnot rokas, nespēlējot ar līkām (= necīnoties). Vai SV beidozt sāks cīnīties pa īstam?

* Šis raksts ir tapis bez samaksas saņemšanas no ASK Rīga vai no ar-to-saistītām-personām. Tas ir balstīts uz tīrām simpātijām pret ASK un Latvijas basketbola nākotni [saulaino].


SPĒLES SĀKUMS 19.30
LTV 7 RĀDĪS, ARĪ. Arēna Rīga.

Links | ir doma {1} | Add to Memories