NBA Vasaras līgas

« previous entry | next entry »
Jul. 7., 2005 | 04:09 pm

Šogad latvietis Andris Biedriņš turpinās progresēt, šoreiz piedaloties vasaras līgā. Andrim būs jāpierāda, ka viņš ir labāks par Warriors draftētajiem garajiem - Ike Diogu un Krisu Taftu un tieši Vasaras līgā viņam būs iespēja to lieliski parādīt Warriors treneriem.
Arī Kaspars Kambala, tāpat kā Andris Biedriņš piedalīsies NBA vasaras līgā - Vašingtonas Wizards sastāvā. Tas ir oficiāli, un cerēsim, ka beidzot viņam izdosies tikt NBA. Ja Kambala atmetīs savu iedomu par to, ka viņš netaisās pavadīt NBA vienu gadu kā viens no tālākajiem rezervistiem (tāda ir reālā situācija šobrīd), tad viņš varētu pacīnīties par līgumu. Wizards varētu būt ieinteresēti Kambalā, jo viņiem nodērētu tāda tipa spēlētājs, kas varētu dot atpūtu Entonam Džeimisonam. Svaigā atmiņā vēl ir Wizards problēmas ar garajiem play-off'os, kad Kveme Brauns bija diskvalificēs, bet Etans Tomass traumēts. Zināms, ka Kveme Brauns šovasar Wizards pametīs un Kambala ir viens no viņa iespējamajiem aizvietotājiem. Atliek to tikai pierādīt.

BK Ventspils labākais spēlētājs Brents Raits mēģinās atkal iekļūt Ņujorkas Knicks sastāvā.
Citi latvieši vai Latvijas izlases kandidāti šogad nav tikuši pietiekti Vasaras līgas mačiem... Tas varētu nākt par labu Latvijas izlasei, jo uz EČ gatavošanās posmu laicīgie ieradīsies kandidāti, kas parasti spēlējuši vasaras līgās (Kristaps Valters, Trojs Ostlers).
Runājot vispārīgi par Vasaras līgu, šogad lielākās "zvaigznes" tajā būs 2004. gada 1. numurs Dvaits Hovards no Magic, Fīniksas Suns rezerves saspēles vadītājs Leandro Barbosa, Hawks dankotāji Džošs Čaildress un Džošs Smits, Clippers points Šons Livingstons. Protams, lielākā daļa draftēto arī no šī gada.

Links | ir doma | Add to Memories


Comments {1}

Džeimisons

from: [info]bentlijs
date: Jul. 8., 2005 - 03:25 pm
Links

viņš jau vispār spēlē kā 3. nevis 4. nr. un Kambis toch kā 3.(pat kā 4. būtu grūti) nevar spēlēt, jo ir par lēnu un neprot driblēt...Vispār Kasparam vajadzēja iet mēŗķtiecīgāk uz NBA kad bija jaunāks un vēl potenciāls bija laps :(

Atbildēt